Обрат? Софка се фука с луксозна кола, уж дар от Гринго (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Дядо Мраз позакъсня с подаръка си за чалга повелителката Софи Маринова. В социалните мрежи тя се похвали със скъпа лимузина, като уточни, че й е дар от половинката Гринго, който от време на време я бие и й чупи крайник, та ту се разделят, ту се събират.

Последният случай на семейна война с насилие е от лятото на 2021 г., когато мачото би жена си, а тя се оказа със счупена ръка. Въпреки това Софчето му прости за пореден път и си го прибра вкъщи току за Коледа, след като се бях разделили за няколко месеца.

- Advertisement -

Очевидно с хвалбата за къпия дар ромският славей иска да замаже семейните разпри пред обществото, да обяви, че между тях всичко е наред, но основна – да изчисти образа на Гринго, който дори бе в ареста по обвинениеза изнудване и закани за убийство. Само това е причината Софка да се фука колко силно я обича Гринго, та я е дарил със скъпата придобивка, смятат запознати.

Коментаторите под поста й във Фейсбук са разделени предимно на две групи . Едната е категорична, че Софи сама си е подарила луксозното возило, а може и мъжът й да го е купил, но с нейните пари, с които гласовитата ромка го засипва. Други обаче смятат, че в изблик на силна привързаност и обич певецът-охранител е извадил от джоба си едра сума и я е пожертвал в името на любовта.

Всички обаче се обединяват в едно – добропожеланията към изпълнителката на вечния чалга хит „Стари рани“ да кара автомобила със здраве и безаварийно.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече