Сашо Кадиев vs. Дани Петканов: Татковците в спор кой е по-стиснат!

0

- Advertisement -

Една от отличителните черти на Сашо Кадиев, която често е повод за шеги, е неговата спестовност. Този път актьорът сам проговори за порока си, който едва ли е повод за радост сред любимите му жени.

- Advertisement -

„Светът познава и по-щедри хора от Александър Кадиев“, възкликна водещата Петя Дикова по време на интервюто си със сина на Катето Евро и неговият екранен партньор от „България търси талант“ Даниел Петканов. Водещият на „Преди обед“ обаче не на шега контрира твърдението й, обявявайки колегата си за  по-голям скъперник. „Познава, но не и в лицето на Дани Петканов, който се оказа по-стиснат от мен. Ние и двамата сме зодия Дева, но той бие всички рекорди по стиснатост. В Италия много ме изненада, една вафла не ми купи“, разказа Кадиев, а Петканов бързо го опроверга, защото се бил променил.

„Вече не е така! Хората се променяме, аз също като Сашо бях много пресметлив, не съм харчил пари за глупости. Нека да го наречем стиснат дори. Но от един момент нататък осъзнах, че това нито ще ме направи по-богат, напротив обременява ме. Защото правейки си сметката до стотинката, това не е добре за мен, нито за околните около мен. Хората се променят“, обясни Дани пред Дикова.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече