Утеха! Ето кой помага на зарязаната Диляна Попова

0

- Advertisement -

Най-успешната актриса сред моделите Диляна Попова прибягва до услугите на личен астролог за решенията си в личен и професионален план.

Дамата, на която се е доверила Диляна е ученичка на Оксана Хорват, вдовицата на известния астролог Иван Станчев. Моделката не предприема абсолюто нищо без нея. До астроложката стига след лична равносметка. Попова започва да възприема трудностите в живота си като неин личен избор. Сред големите предизвикателства, които изпита, но се опита да прикрие, бе гръмката раздяла с актьора Асен Блатечки. Дълги години двамата ту се събираха, ту се караха. Последната им, уж окончателна раздяла, настъпи, след като лъсна двойна изневяра – от една страна лъснаха сексчатове на звездата от „Бензин“, а от друга – Диляна беше уловена в компанията на рестораньора Лъчезар Захариев, който в миналото държеше хитовото заведение на къмпинг Градина „Баш бар“.

- Advertisement -

Наскоро пък Асен се появи с непозната млада жена на премирата на втората част на „Южен вятър“, като беше прегърнал спътницата си през кръста. Въпреки любовния трус, Попова се опита да излезе с вдигната глава от ситуацията. Част от прикритието й бяха умерени хвалби за Блатечки, с когото снимаха заедно филма ‘Останалото е пепел“ преди да се разделят. В момента с Асен се срещат и разговарят само заради сина им Борил. Той е плод на бурната им любов, стартирала по време на снимките на „Стъклен дом“. По онова време Асен беше обвързан с Катерина Горановава, от която има дъщеря. 

Едва когато Диляна забременя, Блатечки изостави жена си, а Попова обяви, че двамата са двойка, пише Галерия. 

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече