Ужас! Опитали да изнасилят Виктория от „Ергенът”

0

- Advertisement -

20-годишната Виктория Тасева от „Ергенът” е преживяла опит за изнасилване. Младото момиче не иска да си спомня за ужаса, който е преживяла преди няколко години. Вики не пожела да разкрие повече за случая, но изпадна в бурен плач само при спомена за преживяното, пише „Уикенд”.

В един от последните епизоди на шоуто организираха конкурс за красота „Мис Бодрум“. Той премина в два тура – по бански и в официално облекло, като на втория тур момичетата отговаряха на въпроси, зададени от журито. „Кое качество цениш най-много в себе си и защо?” – попитаха Виктория от журито.

„Може би искреността, искрена съм с всеки“, заяви Вики. След това конкурентката й Ния-Косара й зададе въпрос „Кое е най-неприятното нещо, което ти се е случвало в живота?”. В първия момент Виктория запази самообладание и отвърна – „не искам да коментирам”, но само броени минути по-късно се срина и започна да плаче. „Как може Ния да ми зададе такъв въпрос пред камери… Тя понеже се мисли за много голяма и преживяла много неща в живота, ама и аз съм преживяла! Опитвали са се да ме изнасилят”, каза плачещата мома, която не успя да се успокои цял ден и дори самият ерген видя, че Тасева е разстроена.

- Advertisement -

„Всички сме минали през много и всеки е преживял трудни неща” – отвърна й друга участничка от шоуто. Историята се разигра за броени минути и бе потулена от продукцията, като не се акцентира на признанието на младото момиче. Явно от шоуто са проявили човечност и са преценили да не дълбаят повече за случая, като и да не разпитват девойката какво точно е станало и кога.

Някои от зрителите я обвиниха в търсене на внимание и лицемерие, защото уж не иска да говори за трудностите, а всъщност сега цяла България научи за опита за изнасилване. „Дали не иска да я съжаляват хората и така да стигне до финал? Понеже усети, че с друго не е интересна и така да привлече вниманието, знае, че сълзите вървят в риалити предавания”, коментират зрители на „Ергенът”.

Припомняме, че Вики е на 20 години и следва уеб дизайн. Родена е в България, но във вените й тече украинска кръв. Участва в „Ергенът“, за да изживее силни емоции и да открие любовта. Признава, че най-големите оръжия, с които привлича мъжете, са усмивката и скромността й и смята да използва именно тях, за да си проправи път към сърцето на Виктор

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече