Призна си! Новият на Кали – трейдър, много по-млад от нея

0

- Advertisement -

Скъсалата с чалгата Кали е щастлива в личен план. До нея има нов мъж, много по-млад от нея, призна самата тя в пространствено интервю пред в. „Труд“.

Мъжът до мен предпочита да остане в сянка, това е неговият избор. Толкова емоционално овладян човек досега не съм срещала, а е и много красив – затова си го пазя и не го показвам. По образование е фармацевт и е изключително зрял, въпреки че е доста по-млад от мен, но това са само години. Той е изключително умен, ерудиран и надраснал възрастта си – дава ми стимул и ме подкрепя да правя това, което обичам.“

Аз отдавна не се изявявам в попфолк средите и нямам доходи, така че да не си помисли някой, че съм много богата и той затова е с мен. Приятелят ми е трейдър и за рождения ми ден, вместо да ми подари часовник, той ми подари такъв курс, но в момента съм го изоставила, въпреки че продължавам да търгувам с акции“.

- Advertisement -

Признава, че трудно се съчетава професията на певица с добър личен живот.

„Ами, тя любовта с всеки един човек е различна. Това, което разбрах е, че няма как да осъвместиш нощната работа с истински семеен живот – няма нормален човек, който би приел жена му в два през нощта да е на сцената. Истинската любов между двама е нещо лично и тя трябва да бъде съхранявана, за да оцелее – моите крака са само за моя мъж, моите гърди също са за моя мъж, а не за публиката – не трябва да изкушаваш публиката с това. Имам клип, в който съм чисто гола, въпреки че не се вижда нищо, но тогава ми е било друго мисленето и бях независима. Той произлиза от здраво семейство, без разводи и е много търпелив – много се уча от него. Заслужава си да полагаш усилия, за да съхраниш любовта“.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече