Пребит като куче! Денди е убит, категорични са негови близки

0

- Advertisement -

„Вече не се работи по никоя друга версия освен тази, че става дума за убийство. Първоначално беше опит за убийство на Денди, сега вече е убийство. Ние сме притеснени и не искаме никого да изложим на риск.“

Това споделиха пред „България Днес“ приятели на трагично загиналия Любомир Милчев – Денди, които не пожелаха да застанат с имената си, разказвайки фактите.

„Сега чакаме само да се произнесат следователите, но двама от съдебните лекари са на мнение, че Денди е бит умишлено с цел да го умъртвят. Не е имало никакво спъване от негова страна и падане. Просто са го пребили като куче, милия“, споделят близките до писателя.

- Advertisement -

В момента се очаква да започне аутопсията на тялото на починалия Денди, която да открие точната причина за смъртта му. Тя със сигурност е следствие именно от ударите, които са му нанесени, най-вече по главата, смятат приятелите на Любомир Милчев. Те не желаят да споделят подробности от разпитите, в които са участвали, но са категорични, че първоначално при тях е ставало дума за няколко версии, които една по една са отпадали.

„След това кръгът им на работа се разшири, вероятно защото са решили, че вече ще работят само и единствено по версията за убийство“, смятат близките до Денди.

Именно поради разширения обхват на действие на полицията още няма как да се разбере кога и къде ще бъде погребан Любомир Милчев – Денди и къде ще е опелото му.

„В момента най-голямата подкрепа за нас е да се публикуват изказвания и текстове на Денди. Той е преди всичко писател и знаем, че би се радвал да го четат хората“, смятат приятелите на трагично загиналия журналист и писател.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече