Приказна романтична сватба! Деян и Радина най-сетне ще си кажат „да“

0

- Advertisement -

Деян Донков и Радина Кърджилова са заедно повече от 10 години и имат двама сина Христо и Йоан, но все отлагат сватбата. Наскоро, стана ясно, че актьорското семейство вече има конкретни идеи за венчавката си. Деян и Радина искат да си кажат „да” на балон над Белоградчик, а после да си спретнат сватбено тържество по италиански на открито, като вече са си и харесвали живописно място за целта, пише „Уикенд“.

Май не са решили само кога ще реализират плановете си за приказна романтична сватба. Затова пък това лято смятат да започнат с ремонта на къщата, която Деян купил в село край родния си град Видин.

Това сподели Деян при скорошна своя медийна изява, като допълни, че към имота има лозе, за което също имат планове. Собственичката на изба наблизо му предложила да правят вино заедно, така че вече е намерено приложение на гроздето, което ще отглеждат. За ремонта на къщата също е намерил решение. Деян иска да надстроява и вече се е ориентирал към вариант как това да се случи бързо, резултатно и разбира се, да не е много скъпо. Близо до имота му, живеел архитект, който организирал курсове за строене с глина. „Може да ми покаже и с приятели и някакви работници да надстроим. През лятото искам да започна”, казва Деян.

- Advertisement -

Той много обича региона, в който е израснал, така че не е чудно, че тъкмо в него е купил имот и планува да се ожени за любимата си. Идеята е да се венчаят на балон. Такива излитат от една поляна около Белоградчик. После пък ще си направят сватбено тържество на открито под едно вековно дърво близо до винарната, с която Деян смята да си партнира в оползотворяването на гроздето, което ще отглежда.

Деян и Радина ще се заемат с реализацията на всички тези планове вероятно в разгара на лятото, защото за май и юни имат предложение за турне с постановката си „Любовникът” в Германия. Деян вероятно тъкмо ще се е върнал от Япония, където в края на април заминава с колегите си, с които играят в спектакъла „Калигула”, да участват във фестивал в Япония. Актьорите получили специална покана да се включат в събитието. На Деян, който играе с Радина и в пиесата „Нирвана” в Театър 199, му предстоят също и изяви с моноспектакъла му „Камбаната” по романа на Недялко Славов. Освен с актьорски изяви, Радина е ангажирана с реклами в профилите си в социалните мрежи, както и с изработката на бижута – хоби, което бързо превърна във втора работа. Всяка свободна минута тя и половинката й прекарват с децата.


- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече