На сухо! Просто Наско не е виждал жена си от месеци

0

- Advertisement -

Министърът на културата Атанас Атанасов, който разбуни духовете в социалните мрежи със скандално видео от кабинета си и разгневи културните дейци у нас, живее разделен с жена си. Докато у нас около него се вихрят скандали, съпругата му Яна се наслаждава на спокойствието си в Лондон, пише вестник Ретро.

Близки до Наско от село Татарево издават, че с жена му не са се виждали приблизително от месеци. Откакто той е застанал начело на Министерството на културата, половинката му не е била забелязвана в България. Двамата не са засичани никъде заедно, а Атанасов не обелва и дума за нея в интервютата си. Съмнителен е и фактът, че във фейсбук профила му, който се превърна в истинска сензация през последните дни, липсват каквито и да било снимки с интимната му половинка, включително и такива от сватбата им.

Комшии на Наско от пловдивското село Татарево, където той е израснал при своите баба и дядо, разкриха, че министърът на културата се е оженил за германката Яна малко преди да влезе в политиката. С нея се запознали, докато той пребивавал за няколко месеца в Берлин. Чужденката обаче не го последвала у нас и бракът им бил от разстояние. Яна работела в Лондон и останала там, макар от няколко месеца да е г-жа министерша. Съселяни на Атанас разкриват, че още не я е водил в Татарево, а родителите му и по-голямата му сестра я видели за пръв път направо на сватбата.

- Advertisement -

Очевидно на мистериозната половинка на министъра на културата животът в България не ѝ се е понравил и е избрала да следва кариерата си в чужбина, въпреки че мъжът ѝ, едва на 32 години, успя да се добере до пост в кабинета на Кирил Петков, макар преди това никой да не бе чувал името му.

Известно е, че бащата на Атанасов е хирург, който понастоящем практикува в Стара Загора. Майка му пък е икономист по образование и работела в Хасково. Той има и по-голяма сестра Росица, която отдавна живее в столицата и е част от ръководството на благотворителна фондация.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече