Шок! Харизанова тайно се разведе, но още живее в семейния дом

0

- Advertisement -

Пенсионираната манекенка Венета Харизанова е сложила край на брачния си живот.. Хубавицата обаче останала да живее в семейния им дом, но само защото за момента нямала собствено жилище, в което да се изнесе. Апартаментът, които обитават родителите й бил прекалено малък, за да приюти красавицата, съобщи „Телеграф”

- Advertisement -

Ексмоделката се ожени за съпруга си Емил Маринов преди 11 години, след като двамата имаха дълга романтична връзка. Проблемите им обаче започнали малко след сватбата. Венета непрекъснато се оплаквала от здравословни или професионални проблеми и това попречило на отношенията им. Освен това името й било забърквано на няколко пъти в паралелни отношения с други мъже. Всичко това с годините натежало и било въпрос на време двамата да вземат решение да сложат край на брака си и пред закона. На няколко пъти съпругът на Харизанова поставял документите на масата, но красавицата не искала и да чуе. Всеки път, когато се стигало до това, тя получавала някаква криза или здравословен проблем и разводът се отлагал.

Двамата обаче на практика са като разведени от години. Не делят един и същ етаж в семейната къща и дори не влизат през един и същи вход. Харизанова обитавала първия етаж от дома, а Емо се бил настанил в сутерена. Според запознати той дори имал нова приятелка, която често посещавала дома им. Припомняме, че наскоро Венета беше на екзотична почивка, която обаче не сподели с любимия си, а компания и правеше домашния любимец. Познати на двойката твърдят, че Венета и Емо отдавна не са съпруга и съпруг в истинския смисъл на думата, а бракът им бил просто фиктивен. Приятели на съпруга на манекенката дори се чудели за какво им е било да сключват брак изобщо.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече