Сияе от щастие! Блатечки извозва сина си на мотор от училище

0

- Advertisement -

Асен Блатечки и Диляна Попова се редуват в грижите за сина им Борил – ако манекенката заета, актьорът прибира първокласника от училище. Онзи ден 50-годишният секссимвол пак висеше пред музикалното школо на ул. „Оборище”, където наследникът му се учи да свири на виола.

Блатечки пристигна пред училището с мотора си. Времето беше слънчево и топло и щом слезе от чопъра си, екранният Стефан Марков от „Фамилията” свали коженото си яке и остана по тениска. Фланелата му беше леко издута от заформеното под нея шкембе, но като цяло Асен изглеждаше прилично, пише „Уикенд“.

- Advertisement -

Когато Борил приключи с уроците, отиде при баща си започна да му се радва. Малчуганът взе каската на татко си, нахлупи я на главата си и заподскача щастлив на тротоара. 7-годишният юнак беше пълен с енергия и не се спираше на едно място – явно е наследил буйния нрав на родителя си.
По някое време край Асен и сина му изникна Александър Сано. Колегите аркашки си поприказваха малко, след което участникът в „Капките” продължи по пътя си, а към Блатечки се приближиха две мили дами. Едната беше в по-зряла възраст, а другата – тийнейджърка. Като ги видя, артистът се ухили широко и им предложи да придружат него и Борил в парка.
Диляна Попова неведнъж е споделяла, че на момченцето й хич не му се учи и все още предпочита игрите пред тетрадките и учебниците. „Ако го питаш за нещо, свързано с училище, започва да охка. Забелязвам, че по-трудно му се задържа вниманието, но пък помни много бързо и математиката му върви. Уви, когато го карам да пише буквички, е тегаво”, разказвала е манекенката.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече