Разцъфтя! Малката дъщеря на Христо Стоичков хубавее след развода

0

- Advertisement -

Малката дъщеря на Христо Стоичков е разцъфнала две години след развода си с хърватския тенисист Лука Белич. Репортер на „Уикенд” засече младата дама на представление в Народния театър „Иван Вазов”. Тя изглеждаше блестящо и беше в прекрасно настроение. Христина не спираше да се усмихва, разговаряше весело с майка си, с която пристигна в салона, и с посетители, настанени на съседните седалки. По всичко личеше, че отдавна вече не страда за проваления си брак.

30-годишната Христина изглеждаше превъзходно при посещението си в Народния театър, където гледа гостуващо представление на театъра в родния град на баща си – Пловдив. Отдалече правеше впечатление нейната безупречна прическа, добре подбраният й тоалет и най-вече – блестящата й усмивка. Преди началото на представлението младата жена видя в залата доста свои познати, на които видимо се зарадва и с които с размени по няколко думи. Край нея не се виждаха мъже. Тя пристигна в театъра в компанията на майка си, която също изглеждаше безупречно – с идеална прическа, грим и тоалет, който бе много елегантен, без обаче да се натрапва и да е прекалено ексцентричен. От двете дами се излъчваше класа и стил и не случайно много погледи в залата бяха вперени в тях.

- Advertisement -

От вида на Христина личеше, че е оставила зад гърба си всички притеснения и стрес във връзка с развода й преди две години. Бракът на младата жена бе сключен през 2016 г. – три години след запознанството й с Лука Белич. Семейството им просъществува едва 4 години, а според споделеното от бившия съпруг в сръбския „Биг Брадър”, любовта си е отишла цяла година преди официалния развод. В САЩ бракът е бил разтрогнат малко преди началото на 2020 г., а в България, където е сключен, разводът се очакваше през пролетта на същата година. Като причина за раздялата Лука посочи, че Христина се е държала зле с него. Клюкари твърдят, че тя се е дразнела, защото кариерата му в тениса не е била кой знае колко успешна и той така и не смогнал да осигури на жена си удобствата и лукса, с които била свикнала в дома на супер успешния си баща. Според други слухове, нараненият Лука е сложил рога на жена си и това сложило край на любовта им. Дали действително е станало така, вероятно знаят само двамата бивши съпрузи и най-близките им хора. Факт е обаче, че към днешна дата по нищо не изглежда Христина да има душевни терзания, още по-малко – разбито сърце.

Напоследък тя прекарва все повече време в България, където никога досега не е живяла. Младата жена е родена в Каталуния, а образованието си е получила в САЩ. Логично, тя говори български език с акцент, което обаче не й пречи да си изкарва превъзходно в България. Преди време по-голямата й сестра – Мика, също се беше установила уж за постоянно в родината. След като обаче връзката й с актьора Иво Аръков се разпадна, тя замина за САЩ, омъжи се, роди дъщеря и се разведе. Христина засега няма дете и нищо чудно да срещне нова любов в страната ни.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече