3 в 1! Гущерова кръсти бебето на трима!

0

- Advertisement -

На Светлана Гущерова никак не й е лесно с избора как да се казват децата й. Многодетната майка дълго обмисля как да кръсти наследниците си, за да могат да носят имената на всичките си роднини. Пенсионираната плеймейтка, която вече се изявява като дизайнерка, даде живот на третото си дете преди месец, пише „Уикенд“.

Бебето се казва Кристиан-Валентин, като първото му име е комбинация от това на татко му Христиан и баба му Кунка, а второто идва от бащата на Светлана, който се казва Валентин. В социалните мрежи се шегуват, че на галено ще казват на бебето КиВи. Доста от последователите на блондинката отдавна са я признали по измисляне на възможно най-дълги и сложни имена, които помежду си се комбинират както маруля с шоколад.

- Advertisement -

Пенсионираната плеймейтка все още крие радостната вест и не е оповестила, че отново е станала мама, не издава нито пола на бебето, нито как се казва, но вестникът ни научи от достоверни източници името на втория син на силиконката. Малко след раждането на бебока е имало купон за появата на третия наследник в семейство Гущерови. От кадрите си личи, че коремът на кльощавелката все още не се е прибрал, което е напълно нормално за скорошна родилка, но пък краката й са все така слаби.

На партито за бебето се вижда едно от зърната на многодетната майка, която явно от вълнение е забравила да си сложи сутиен и директно „стреля” гостите със силикона си. С тези фотоси Светлана надмина дори фолк дивата Преслава, която преди години от родилното директно се втурна към кръчмите, за да полива появата на Паола. Чалгаджийката отпразнува факта, че е станала майка, с вулгарен чалга купон, на който се вихреха пияни простаци, а г-жа Гущерова явно иска да я надмине

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече