Мишо Шамара взема и сина си на турне

0

- Advertisement -

Мишо Шамара и синът му тръгват на турне!

Музикалната обиколка е емблематична, защото за пръв път от 25 години рапърите от оригиналния състав на „Гумени глави“ отново се събират. На сцената освен Мишо Шамара ще бъдат Вальо Кита и диджей Дидо Ди. Именно тримата направиха рап революция у нас и продаваха стотици хиляди касетки в края на миналия век, без да бъдат излъчвани по медиите или да се рекламират.

Биг Ша (Големият Шамар), както е американският прякор на певеца, изненадва с включването в турнета на сина си, който се подвизава като Лил Ша (Малкият Шамар). Женските вокали ще бъдат изпети от Даяна Гиргинова.

- Advertisement -

На сцената ще се появяват още гост изпълнители, които групата ще запази като изненада. Турнето започва на 16 и 17 септември тази година в София, на 23 септември ще пеят във Варна, а ден по-късно ще бъдат в Пловдив. Обиколката продължава с Русе на 29 септември и в Плевен на следващия ден. Финалът на турнето ще бъде в центъра на Лондон на 1 октомври, където към шоуто ще се присъединят Боро Първи и Димчоу.

Стартирането на турнето обяви лично Вальо Кита, който и до ден днешен продължава да се занимава с музика.

„Гумени глави“ е създадена през 1994 г. Изпълнителите продават 120 000 копия от дебютния си албум „Квартал 41“, което ги прави „бащите“ на българската рап сцена. В началото на новия век след редица скандали проектът замря, а Мишо Шамара емигрира в САЩ. Затова и завръщането му у нас се очаква с огромен интерес, пише „Бъгария днес”.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече