Трогателно! Приятелка на Денди успя да си върне кучето му

0

- Advertisement -

Музикантката Йоана Савова, момичето което първо съобщи за кончината на най-добрия си приятел Любомир Милчев -Денди, най-сетне си върна кучето му Хининус“, пише „България Днес“.  

Сладкото четириного дълго време бе в  неизвестност след смъртта на собственика си. Оказа се, че е взето от Кристофър Кейн, съквартирант и близък приятел на Дени.

„Много дълго време искахме да ни го върне, тъй като животното е възрастно и ние сме неговото семейство, заслужава да е с нас“, сподели приятелката на Денси, която в крайна сметка получи Хининус.  

„Много ми е мъчно за Денди. Той беше най-близкият ми човек. Три месеца минаха, откакто спря да бие сърцето на най-уникалния за мен човек. Няма да го забравя“, споделя Йоана.

- Advertisement -

Йоана с Хини

Приживе Денди имаше само двама приятели – Йоана и кучето Хининус. Четириногото винаги присъстваше на светски събития на писателя и журналист. На една от последните изложби на холандска дизайнерка кучето беше на рамото на собственика си, като кожена яка, а ден преди това бе на фотографска изложба и седя съвсем мирно и само на красив италиански диван.

„В Арена ди Сердика“ бяхме заедно с Хини на юбилея на проф. Богданов. Там той получи първите си впечатления от академичните среди. Много е интелигентен и се гордея с него. Винаги съм искал дребна порода животно, за да е възможно да е непрекъснато с мен и да си споделяме. То с животното повече може да си говориш, отколкото с хората“, похвали Хининус преди кончината си Денди.

Три месеца след кончината на Любомир Милчев-Денди все още няма заподозрян за неговата смърт, макар че са разпитани стотици свидетели на последните дни на писателя.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече