Луд скандал! Кичка и Панайот Панайотов се хвнаха за гушите заради 272 лв.

0

- Advertisement -

272 лв. – точно толкова е сумата, която скара естрадните легенди Кичка Бодурова и Панайот Панайотов. Певецът извади от вайбъра чата с колежката си и го представи в социалните мрежи. Тя също написа своето обяснение за пропадналото му участие в нейния концерт в Бургас на 11 юли, пише „Телеграф“.

Хонорар

„Здравей Панайот, за съжаление организаторът се отказва да плати втори пътни от София и ангажиментът ти за 11 юли отпада. Поздрави и хубаво лято!“ – това е есемесът, който Кичка Бодурова изпраща на Панайот Панайотов преди два дни. Той е обиден, че не му се е обадила лично и пише във фейсбука си, че е проверил в сайта, в който продават билети за рецитала, че много малко бройки са купени. Това разпалва страшна война между естрадните почитатели, а той отнася всичкия негативизъм.

Пред „Телеграф“ момчето, което говори с морето, обясни: „Като първи пътни се има предвид групата от някакви музиканти. Аз си искам моите. 800 км – това са 80 л. бензин. По 3.40 лв. за литър – това са 272 лв. Само ме е срам да кажа колко ми е хонорарът, ще ми се смеят“, обясни певецът.

Петкан

Ето и отговора на самата Кичка Бодурова, написан на фейсбук страницата й: „Поканих П. Панайотов да участва в концерта ми в Бургас, защото го харесвам като изпълнител, пък и преди няколко години на предложението му да работим заедно му отказах. Предложих му 50% по-голям хонорар от участията му в сборни концерти. Казах му, че трябва да изпълни само 2-3 песни, докато аз направя преобличане. Той се зарадва и прие. Помолих го освен „Момчето, което…” да изпее и песента ”Искам обич да ти дам”, която много харесвам. Но получих отговор „Не се приема”. Онемях… много грубо, но замълчах. Преди няколко дни ми писа да сме „оправили счетоводството”. Не разбрах какво има предвид. Но се чухме и той ми каза, че той не пътувал никога с други, ще пътува сам от София, а не с „Иван, Драган и Петкан” – известни наши двама музиканти, както направи Мими за Варна, и иска да му се плати бензинът (би трябвало това да го каже в началото). Не ми хареса отново грубото изказване за колегите. След разговори със същите разбрах повече за неговия характер и реших, че не искам стрес по време на работа. Затова лично отказах участието му преди 2 дни. С поста си във Фейсбук вчера Панайот показа, че съм имала право – много арогантно и немъжко поведение. Аз нямам нужда от друг да участва в моите концерти и така е било в последните години. Просто исках да покажа уважение към колега, който потвърди, че не е заслужавал. Съжалявам за случилото се… Пожелавам на Панайот още много концерти занапред! А концертът ми в Бургас на 11 юли ще бъде повече от прекрасен… та това е моят Бургас!“.

- Advertisement -

Кичка му лелина

Скандалът между Кичка Бодурова и Панайот Панайотов разпали страстите и в социалните мрежи. „Борбата между Кичка Бодурова и Панайот Панайотов започва да става напълно епична“, заяви Ивайло Тончев. „Кичка му лелина на концерта“, отсече Николай Беремлийски. „Панайот Панайотов и Кичка Бодурова са българските Джони Деп и Амбър Хърд“, смята Ния Петрова. „А сега си представете как Тина Търнър или Шер казват със статус в Туитър: Няма да пея поради мижав интерес, но иначе се извиняват на феновете! Hubavoe, veseloe i otvsqkude se 4uva muzika!“, предположи Мария Маринова. Даниел Димов: „Сагата продължава!

Положението е: Една Кичка концерт не прави“. „Сега това между Панайот и Кичка истинска война ли е? Или е специална операция? Към кого ще има санкции? За кого сме?“, попита Васко Громков. Иво Сиромахов отсече: „Аз съм Кичка“, а в коментарите допълни: „Важно е да се води открит дебат по проблемите на изкуствата. Това, което много харесвам в българските творци, е, че никога не преминават границата на добрия тон. Силвия Кацарова излезе ли с официално становище по казуса? Хубавото е, че в този творчески дебат се очертават насоките за една национална стратегия за българската култура, която след съгласуване с европейските ни партньори би могла да залегне в управленската програма на правителството. Творческите противоречия са нещо обичайно за великите творци. Вазов и Пенчо Славейков също не са се харесвали“.

Устата прави дует с Панайотов

„Поради мижав интерес за гласуване може да отпадна от Golden Mic Awards и ако това стане, почвам пак да пея и ще направя дует с Панайот Панайотов! Да не кажете, че не съм ви предупредил. Спасението е да получа едни 200-250 вота, за да спи спокойно Кичка Бодурова. Имаме още само 12 часа за гласуване“, коментира рапърът Иван Динев – Устата. „Има нещо много мило в това Кичка Бодурова и Панайот Панайотов да се скарат публично. животът може да ни отнеме много неща, но винаги ще имаме фасоните си!! не искам да остарявам като катедрала, искам да остарея с претенции!! (и това за мен е твърде възможно)“, каза Надя Брайт. Фани Давидова допълва: „Кичка Бодурова вилнее като турчин над бащино ни огнище. Курсът Дауджоунс полудял. Фондовата борса в Карнобат се срина. Сега ако Митрофанова си тръгне, то ще е заради отменения концерт… жената гори с 3 билета“.

Кой ще застане до Бодурова

„На никого май не му пука кой ще е новият кандидат за премиер, а кой ще замести Панайот Панайотов до Кичка!“ – това заяви Любо Огнянов и внесе политическа нотка в ироничните коментари по темата за войната между легендите. „Не знам, не знам, но Кичка и Панайот според мен просто искат да откраднат шоуто на Кирил със 70-те изгонени“, предполага Иван Бондоков. „Скандалът между Кичка и Панайот е същият като скандала между ИТН и ПП. Изкарват се бележки, SMS, чатове, вайбъри и всичко е заради това, че някой не иска да плати на другия… P.S. И се чудя сега, родната политика ли свали нивото, или просто българската естрада го вдига“, казва Тодор Петров. „Цялата патаклама около правителство и предсрочни избори е с цел да се отклони вниманието от съвместния концерт-рецитал на Кичка Бодурова тире Цапрас и Панайот Панайотов (а.к.а момчето, което говори с шишето). И ей ги успяха дееб@ и гадове, Панайот се отказа. Само Кичка още държи като една желязна лейди (Iron Maiden)“, категоричен е Момчил Николов. Веселин Тодоров написа още: „И какво се оказа сега. Ако Путин не беше започнал война в Украйна, горивата щяха да са си на старите цени, организаторът щеше да плати пътните и Панайот Панайотов да пее заедно с Кичка Бодурова! Още 10 дипломати само заради тая издънка“. „Още една коалиция се разпадна“, обобщи Захари Захариев.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече