Пишман спортист! „Таткото“ Филип Буков се преби в планината

0

- Advertisement -

В интересно спортно начинание се включи актьорът Филип Буков. Заедно със свои приятели той направи нощна обиколка на Витоша пеша. За преживяването, което не е преминало без инциденти, той сподели подробности.

Звездата от „Татковци” и „Откраднат живот” твърди, че е много целеустремен дори когато обстаятелствата са против него. „Ето че и на мен се случи. Смятам себе си за човек със силна воля и постоянство. Много съм отдаден по отношение на нещата, които правя. Много рядко се спирам, а когато го направя, обикновено е защото не го искам достатъчно и не ме пали. Смятах, че съм подготвен физически и психически, за това което предстои. Чувствах се силен и уверен, но природата ме свали обратно на земята. Стартирахме в полунощ и се движехме с много добро темпо. Излизайки от гората и стъпвайки на асфалта в Кладница, започнах да изпитвам болки в десния глезен. Може би някъде бях стъпил на криво, но не съм обърнал внимание. Болката се усилваше, но въпреки това продължавах, докато в един момент трудно ходех пеша. Моите приятели бяха плътно до мен и не спираха да ми дават кураж. Пих обезболяващи, но нищо не помагаше. Така осъзнах, че съм достигнал предела на възможностите си в този момент. Благодаря им за подкрепата, за това, че до последно не искаха да ме оставят, защото уговорката беше да тръгнем четирима и да завършим четирима. Благодаря на всички, които вярват в мен и ме подкрепиха! Поздравления на всички завършили! Те будят не уважение, а страхопочитание у мен!”, написа Филип в личния си профил в инстаграм. Той каза в заключение, че винаги може да изникне нещо, което да те спре, колкото и да си силен, но това не бива те отказва.

Освен че нашумя с участието си в няколко успешни български сериала, Буков е спряган и за главно действащо лице в новия сезон на шоуто „Ергенът”. Вероятно обаче ангажиментите му в телевизията ще го възпрепятстват да участва. Все пак той призна в интервю за „Уикенд”, че с удоволствие би се съгласил, ако хонорара е подобаващ.

28-годишният актьор с добре сложена фигура в момента няма приятелка, въпреки че кандидатки за сърцето му не липсват. Някои обаче го определят като „женомразец”, тъй като често се изказва по-остро за нежния пол.

- Advertisement -

„Любовта трае около 1 година, след това идва спокойствието, а после скуката”, разсъждава артистът за взаимоотношенията.

Най-дългата връзка на Буков е продължила цели 9 години с ученическата му любов. С девойката започнали да се срещат в 12 клас, но чувствата им не устояли във времето. За съжаление, Филип не се разделил приятелски с бившата, която е инспектор по ядрена сигурност в АЕЦ Козлодуй. „Обичахме се, но тя искаше брак и дете, а аз не бях готов”, коментирал е той причините за разлъката.

След края на дългогодишната му връзка, актьорът имал кратка авантюра с варненската красавица Ния Неделчева. С днешна дата те са много добри приятели, но не са гаджета, пише „Уикенд“.

Звездата от „Татковци” е разкривал и какво търси в една жена. „Държа преди всичко да е стойностна личност, защото колкото и да се харесваме и интимните моменти да са приятни, в повечето време ние ще си говорим. Трябва да имаме какво да си кажем, да имаме общи интереси. Мисля си, че трябва да е спортистка, за да ме разбере. Иначе ще каже, че постоянно я пренебрегвам, че съм егоист. Не съм много сигурен дали искам да е артистка. Хубаво е всеки от нас да има различна професия. Иначе ще си омръзнем много бързо”, обяснява Буков.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече