Депресиран! Дарин Ангелов още страда за невярната си жена

0

- Advertisement -

Дарин Ангелов и съпругата му Антония Русева са разделени от няколко месеца, но той все още не можел да я прежали и даже се надявал да се съберат, издават запознати. Невярната му жена го унижи, като се захвана с друг, ала актьорът настоявал да си дадат втори шанс в името на дъщеря им. „Да обичаш, противно на логиката, без да искаше нищо в замяна – това е изкуство!”, разсъждава звездата от „Капките” и „На кафе”  в социалната мрежа.

Близки до Дарин твърдят, че от известно време насам той е изпаднал в емоционална дупка и много трудно преживявал несполуките си в личен план. Дори заниманията с детето му не успявали да го избавят от депресията. Стараел се да се затрупва с работа, за да се скрие от проблемите и да забрави за малко за краха на брака си, но уви – безуспешно.

Пред хора от обкръжението си Ангелов споделил, че още е влюбен в Антония, пише „Уикенд“. Той многократно я молел да направят компромис в името на 6-годишната им дъщеря Дария. Даже обвинявал себе си за изневярата. Смятал, че не е обръщал достатъчно внимание на жена си и затова тя е погледнала встрани. Бил готов да поправи тази грешка, но Русева не възнамерявала да се връща при него.

Говори се, че актуалният любовник на Антония не е от артистичните среди. Става въпрос за сочения за наркобос Кирил Киров – Руския. Къде са се запознали не е ясно, но вероятно се е случило в някое от актуалните столични заведения. Дългокраката брюнетка се изнесла в луксозното жилище на новия си фаворит, а детето оставила на грижите на Дарин. Тя се виждала с малката Дария веднъж в седмицата и всеки път пристигала за срещите с луксозна лимузина и шофьор. Това съвсем отчаяло актьора, но въпреки всичко, не спирал да се надява, че ще спаси семейството си.

Когато научил, че е рогоносец, Ангелов напълно се сринал, но и до днес не е казал лоша дума за съпругата си, с която още нямат официален развод. Той не споделя много за личния си живот, ала винаги е говорил с нежност за майката на детето си.

- Advertisement -

Откакто се омъжи за актьора в края на 2015 г., Русева започна да гради имидж на почтена жена, но някои все още си спомнят авантюрата й със Стефан Манов – Тачо, мъжът на Евгения Калканджиева. С него тя имаше интимни отношения преди да се запознае с Дарин. Разбира се, Жени била наясно с похожденията им и направила всичко възможно да ги прекрати.

Оправната Антония обаче не жалила дълго за пияндето Тачо и бързо се ориентирала към далеч по-перспективния Дарин. Преди да се задоми тя живеела основно в Унгария, където работела в местна телевизия. Прибирала се в България през няколко месеца, но се върнала за постоянно, когато панелистът на Гала й предложил брак.

Стройната брюнетка и актьорът се срещнали за първи път на морето в обща комапния. После се намерили във фейсбук и започнали да си пишат онлайн. Искрите обаче пламнали на рождения ден на Антония – 6 юни. Дарин я поздравил по случай празника, а вечерта пътувал до Лозенец, за да бъде с нея. След това отношенията им се развили много бързо.

Година по-късно Дарин предложил на Русева по романтичен начин отново в Лозенец – мястото на първата им среща. Те дори обмисляли лятна сватба на плажа, ала плановете им се осуетили заради служебните ангажименти на артиста и церемонията се отложила за декември. След венчавката семейството се сдоби и с дете. През юли 2016 г. на бял свят свят се появи щерка им Дария.

Антония е жената, който владее сърцето ми, то е изцяло нейно. Не знам за хората в другите сфери, но тези на изкуството не можем без любов!”, казвал е Дарин по адрес на съпругата си. За негово съжаление обаче, тя явно се е отегчила от него и от семейния им живот.

Интересна подробност от личния живот на Ангелов е, че навремето е бил гадже на Мариана Попова, с която участваха заедно в „Капките”. Те изкарали заедно около две години, но актьорът хич не ще да си спомня за този период. С днешна дата двамата са в хладни отношения, защото раздялата им не преминала галдко. Връзката им приключила заради властния характер на певицата и желанието й постоянно да  контролира и манипулира.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече