Джулката и бившият не се погледнаха на кръщенето на Давид

0

- Advertisement -

Въпреки че миналата седмица беше тежка за Джулката с неприятен инцидент на връщане от Румъния, тя я завърши по християнски – в неделя кръсти сина си Давид.

И макар че наследникът не изглежда очарован на официалната снимка от църковната церемония, в сторитата и видеата на известната му майка се вижда, че това бързо се поправя, когато отбелязват празника и в известен столичен детски център. Вижда се и че те не са първите звезди, посетили мястото, а са взели пример от „колегите си по известност“ Златка Райкова, Александра Богданска, Теа и Наум Шопови, Орлин Горанов, Антоанет Пепе, както и други известни майки инфлуенсърки.

- Advertisement -

„Честито ни християнче споделя самата Гани, и после допълни: „Свето кръщение на Давид! Празникът продължи със специалното участие на любимите ни Маша и Мечока! Щастлива съм, че усмивката не слезе от лицето ти цяла вечер Пожелавам ти всяка твоя стъпка да бъде осеяна със светлина, с най-чистата вяра, благодат и все така да растеш в свят на добрина и обич “.

На църковната церемония бе и бившият на Гани, с който се разделиха по грозен начин, изкарвайки на показ кирливите си ризи. Двамата не се погледнаха дори за минута и очаквано не пуснаха общи снимки от събитието. Засега има само слухове кои са кръстниците, а явно това парти бе подготовка и за друго бебешко такова, което предстои на Джулката скоро.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече