Ледът се пропука! Гани се събра с бившия заради детето

0

- Advertisement -

Джулиана Гани е затоплила отношенията с бившия си съпруг Илиян Найденов. Те са се събрали на кръщенето на 2-годишния им син Давид. Доскоро родителите на хлапето не можеха да се гледат и за тях бе немислимо дори да стоят в една стая. Те използваха всеки момент, за да се плюят взаимно, но явно са решили да направят компромис в името на наследника си, пише „Уикенд“.

„Малкият принц беше кръстен днес! Изключително съм щастлив и благодарен, че негов кръстник е моят близък приятел и вече част от семейството – адв. Росен Рашков! Малчо е горд православен християнин от днес, а Росен ще носи отговорността да го учи, възпитава и обгрижва като втори духовен баща! Амин!”, сподели Найденов малко след църковния ритуал. Джулиана също пусна снимка с детето от черквата.

От известно време се говори, че Гани е бременна с второ от актуалния си приятел – полицая Теодор Гецов. Силиконовата бомба нито отрича, нито потвърждава слуховете. „Ако съм бременна, пожелавам на всички майки да изглеждат като мен!”, коментира блондинката.

Риалити звездата неведнъж е споменавала, че копнее за дъщеря, която да превърне в свое мини копие. Даже останала разочарована, когато по време на първата бременност лекарите й казали, че очаква момче. Тя няколко пъти посетила гинеколога си и настоявала за обстоен преглед с ехограф, но докторът бил категоричен, че грешка няма и бебето е от мъжки пол. До този момент Джулка си представяла, че ще подготви детска стая в розово, ще връзва панделки и ще купува дизайнерски рокли за щерка, но истината се оказала различна. В крайна сметка Гани се примирила с фактите, но сега искала момиче повече от всичко. Тя вярвала, че Гецов ще бъде идеалният баща.

- Advertisement -

Джулиана започна връзка с полицая Теодор веднага след развода с фитнес инструктора Илиян Найденов. Тя моментално реши, че иска дете и от новия си мъж, което е учудващо, при положение, че доброволно остави родителските права над сина си Давид на бившия. Блондинката вижда 2-годишното момченце само през уикендите, а през останалото време за него се грижи баща му в Монтана. Тя е споделяла, че е стигнала до това решение, за да избегне още съдебни разправии и да си осигури спокойствие в личния живот. „Направих го за доброто на детето!”, оправдава се Гани.
Хора от обкръжението на силиконката твърдят, че тя съвсем целенсочено се отказала от родителските права, защото не й се занимавало с малкия Давид непрекъснато. Предпочитала да го вижда няколко дни в месеца, колкото да отбие номера, да му купи играчки и после да го върне обратно върне при баща му.

Говори се, че Илиян недолюбовал Теодор Гецов, който умишлено не бил поканен на църковния ритуал по повод кръщенето на Давид. Полицаят се появил само на тържеството, което силиконката организирала по-късно в детски център. „С Джулиана се събрахме в черквата, а после всеки празнува, както намери за добре”, коментира Найденов.

Едрогърдата блондинка не спира да тръби, че новият й приятел е най-доброто, което й се е случвало в последно време. „Той ми дава спокойствие, щастие и топлота”, изказа се тя по адрес на актуалния си интимен пртньор. Те са заедно едва от няколко месеца, но риалити звездата  вече го натиска за поредната сватба. Гани има два неуспешни брака зад гърба си, ала това едва ли ще я спре отново да мине под венчило. Прави впечатление, че след всеки развод, Джулка бързо намира поредната „голяма любов”. Досега обаче мъжете й не са се задържали дълго.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече