Без компромис! Иван няма да прости на бившата си никога, ето защо

0

- Advertisement -

Тв продуцентът и водещ на „Фермата“  Иван Христов никога няма да прости на бившата си съпруга Вихра, че дълго време покрай раздялата им не му е позволявала да вижда дъщеря им Ава, както и е напълнила главата на детето с лъжи. Екранната половинка на Адрей не крие, че е в лоши отношения с екс половинката си и дори не иска да чува за нея. Иван признава, че чувствата му към Вихра са се изпарили много преди в живота му да се появи Ирина Тенчева, пише „Уикенд“.

„С Вихра се познаваме и бяхме гаджета 7 години преди да се оженим. За съжаление моите чувства към нея изстинаха още в началото на връзката ни. Лошото е, че още тогава не казах истината и влязох в една спирала. Когато вече дори не можехме да се понасяме взаимно, се оженихме. Това е черешката на тортата за един объркан човек, който не знае за какво му е даден животът. Аз не можех да си представя как ще си говоря с Вихра, а направихме показна сватба пред 150 човека в хотел на морето. Хубавото е, че се появи Ава, която е уникално създание, истинско чудо. Но аз отдавна не изпитвах нищо към майка й, ние просто не бяхме семейство. Отчитам това като страхотна грешка“ – откровен е продуцентът в книгата „Братя по сърце“.

Въпреки това двамата се врекоха във вярност през 2010 г. в Каварна, където лично ги венча кметът на града Цонко Цонев. Кумове на двойката бяха Андрей и Елина – сестра на Вихра. Младоженците се разписаха на 7-минутното тържество без гости и родители.

„Казал съм им, че когото оженя, не се развежда, така че са предупредени и са съгласни с това“, заяви тогава Цонко Цонев, но този път бракът на двойката, венчана от кмета, не оцеля. Шаферка на младото семейство бе дъщеря им Ава.

„Вихра не беше виновна за тази ситуация. Аз бях виновен, че не го казах и не прекратихме брака ни. Така измъчвах и нея, и себе си. И на двамата по някакъв начин ни е било удобно да живеем така. Виждаше ме, че пия и правя глупости, и може би се чувстваше добре в образа на жертвата. Двамата се надлъгвахме, общо взето – заблуждавахме се, че сме едно щастливо семейство, че нямаме никакви проблеми, а всъщност просто нямаше любов“ – признава вината си Иван, който едва след години има смелост да разкрие, че не е обичал половинката си още когато са се женили.
Съдружникът на Андрей Арнаудов напусна майката на Ава, защото се влюби в друга тв звезда – Ирина Тенчева. Водещата, която навремето се подвизаваше с фамилията Сарачинова, също заряза съпруг заради новата си тръпка. Тя и двете й деца от първия й брак – Вирджиния и Спас, заживяха при Христов, а впоследствие семейството им нарасна с още един член. Самуил – общият наследник на водещия на „Фермата” и Тенчева, се появи на бял свят преди 7 години. Въпреки че от тогава са минали години, Иван все още таи лоши чувства към екс половинката си, като причината е дъщеря им Ава.

- Advertisement -

„Това, което за мен остана като драма и заради което вече не мога да я погледна и да общуваме нормално, е начинът, по който се отнесе с Ава по време на развода ни. Изричаше лъжи на детето, без въобще да се церемони, наговори му куп неверни неща. Предполагам, че като всяка изоставена жена, е страдала много. Всеки страда, когато го изоставят, но щом има деца, възрастните трябва да запазят страданието и вината на своята територия. Независимо колко излъган се е чувствала от мен Вихра, или аз от нея, Ава не беше виновна. Когато мине време, разведените двойки започват отново да общуват, но при нас връзката е напълно скъсана. Вихра показа тотален егоизъм спрямо Ава, което никога не мога да й простя. Добрите хора просто не постъпват така“ – заключва продуцентът. Брюнетката не е позволявала на бившия да вижда дъщеря си в продължение на дълъг години. Тв водещата не е имала право да му забранява, но въпреки това го е правела.

„Нямах никакъв контакт с дъщеря си много дълго време. Ходих в детската градина да я виждам и благодарение на прекрасната директорка можех да я виждам от време на време там – скришом, тайно, едва ли не като престъпник“, сподели преди време половинката на Андрей.
Брюнетката дори пишела писма до общината с искане да бъде уволнена директорката, ако продължава да пуска таткото в детската градина, за да види дъщеричката си. Целият този ужас продължил доста дълго време.

„Имахме период, в който не се виждахме, имахме период, в който не се чувахме. Имахме период, в който като исках да се виждам с нея, получавах призовка, че нямам право да го правя, при положение че имам право да го правя. Беше някакъв страшен абсурд – детето ни се превърна в инструмент на саморазправа“, спомня си Иван времето, когато бе държан далеч от дъщеря си Ава.
За щастие, днес този период вече е в миналото и детето е забравила за ужаса, който изживява покрай развода на родителите си.

„Аз до ден днешен не мога да си отговоря на един въпрос: Кога една майка губи майчинския си инстинкт? Кога една майка е готова да размаже детето си, само и само да натрие носа на човек, който, да, безспорно я е наранил? Приемам, че аз не съм бил прав, че съм я подвел, че не съм бил искрен, когато съм се женил за нея без изобщо да имам чувства. Но не може ли това, че двама възрастни се нараняват, да остане между тях. Кога една майка хваща едно невинно дете и го превръща в щит?“, пита се Иван, който по принцип не е злопаметен, но не може да прости на „отчаяната съпруга“, въпреки изминалите вече повече от 10 години.

Екранната половинка на Андрей Арнаудов не крие, че е чувал за слуховете, че Вихра му е изневерявала през първата година на връзката им. Преди няколко години водещият на „Фермата“  показа писмо, което е получил и в което се твърди, че вече покойният режисьор Милан Кузов е бил любовник на бившата му жена още преди тя да се загаджи с продуцента. Връзката им продължила и през първата година, когато Иван и Вихра са заживели заедно. В края на писмото се твърдеше, че след раздялата Христова е станала причина 63-годишният режисьор да напусне съпругата си. От своя страна Иван заяви директно в ефир, че няма намерение да купува нови дрехи на Кузов, визирайки, че бившата му съпруга иска по-висока издръжка, която да послужи за издръжка на нея и вече бившият й любим. Тогава Иван обвини екс половинката си, че правила отвратителни изказвания, които едно дете не трябва да чува –  „Татко ни напусна“, „Татко ти има ново семейство, има нови хора за които да се грижи“.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече