Татко за пример! Башур гледа децата, Емилия се скъсва от работа

0

- Advertisement -

Емилия е на участие почти всеки ден, като в някои дни съчетава две изяви в една вечер. Е, има и по 4-5 последователни дни почивка, които певицата, прекарва със семейството си. Последната кратка ваканция Емилия, мъжът й Жорж Башур и децата им прекараха на родното Черноморие, пише „Уикенд“.

Тъкмо благодарение на помощта на бизнесмена, с когото сключиха брак в края на юли 2018 г., Емилия съумява да съчетава многото участия с грижите за децата си. След всяка изява певицата се прибира при семейството си, така че даже не ползва услугите на детегледачка за най-малкото си дете Жоржина, която се роди през февруари и е кръстена на татко си Жорж Башур.

- Advertisement -

Бизнесменът винаги е подкрепял Емилия в музикалната й кариера, като я мотивира и насърчава да прави различни и по-амбициозни проекти. Това певицата неведнъж е изтъквала заедно с признателността си, че мъжът й я подкрепил в желанието й бързо да се върне на сцената, само два месеца след като роди дъщеря им.

Емилия има син Иван и дъщеря Мира от предишния си мъж – бизнесменът Коко Динев. Жорж има дъщеря София, която е тийнейджърка, от предишния си брак с рукинята Екатерина, както и син Феди, който загина през май, 2018г.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече