Ерсин от „Джеръми?” спаси припаднало момиче

0

- Advertisement -

Рокаджията Ерсин Мустафов от популярната група „Джеръми?” е спасил припаднало момиче по време на изява на бандата си в Бургас. Българите са подгрявали концерта на англичаните от „АрктикМънкис”, които са любими на тийнейджърите. Теренът пред сцената е бил претъпкан с фенове, голяма част от които – непълнолетни. Подобна истерия родните сцени не са виждали от години. В разгара на купона обаче едно момиче припаднало точно пред сцената. За късмет това се е случило по време на участието на „Джеръми?”, когато слънцето все още не е било залязло и музикантите са виждали добре хората в публиката, пише „Уикенд“.

- Advertisement -

Фронтменът Ерсин забелязва припадналото момиче, което без малко е щяло да бъде стъпкано от останалите фенове. Хора от публиката са заснели как той слиза от сцената и взимам припадналата на ръце. Моли за вода, колегите му от сцената хвърлят бутилка, а след това певецът започва да вика за хора от охраната, която да изведе момичето.

„Браво на Ерсин! Хвала! Душа човек!”, коментират очевидци на случката. И критикуват организаторите на концерта, че са продали прекалено много билети за ограничения терен, с който са разполагали, и по този начин са застрашили живота на феновете.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече