Сузанита дава цялата си любов на нероденото си бебе и любимия Марк

0

- Advertisement -

Бременната в 8-мия месец Сузанита се обясни в любов на шампиона по гребане Марк Славов. Без повод, дъщерята на Орхан Мурад сподели в инстаграм щастието с любимия си, с когото скоро ще посрещнат сина си. 19-годишната изпълнителка изтъкна колко много дължи на мъжа до себе си, защото той „дошъл в хаотичния й живот и създаде ред по най-хаотичния начин”.

С Марк Славов изпълнителката изглежда наистина се радва на ново начало, след като премина дълъг, тежък период, в който се бореше със зависимостта си към наркотиците. През пролетта на 2020 г. дъщерята на Орхан Мурад разказа подробно за тази си битка пред камерата на „Събуди се” по Нова тв. Сузанита започнала с трева, но покрай лоши моменти, които имала, потърсила утеха в по-тежки субстанции. Освен това тревата вече не й действала и искала да постигне ефекта, който преди имала за нея.

Когато започнала да употребява, Сузанита „слагала розовите очила”, както се изрази, и всичко й изглеждало прекрасно. „Мислех, че преоткривам себе си, но всъщност се губех все повече и повече с всяка една доза”, сподели младата изпълнителка. Много скоро състоянието й се влошило. „Правех маратони. 6-7 дена без въобще да спя, да ям, нищо не ме интересуваше. Губех приятели, усещах, че губя и семейството си. Губех смисъла на живота си”, призна Сузанита. Губела и пари, защото голяма част от хонорарите й отивали за наркотици. Останалите Сузанита дарявала, включвайки се благотворителни кампании, предимно за деца.

- Advertisement -

В един момент отслабнала драстично. Тежала 36 кг. Родителите й – певецът Орхан Мурад и вече бившата му жена Шенай разбрали, че дъщеря им е зависима. „Тогава усетих, че потъвам”, каза Сузанита. След разговор с майка си, девойката си дала сметка, че трябва да предприеме нещо и започнала да търси клиника и лекари, на които да се довери. Сузанита прекара месец в клиника, след което през две седмици посещавала дневен център. Известно време премиела и силни антидепресанти и успокоителни. „Преминах през много неща след наркотиците – сънни парализи, халюцинации, паник атаки, нервни кризи. Виждах дяволи, дори починалата си баба видях как ме души и това се случваше или когато заспивах, или когато се събуждах. Случваше се да виждам, че нещо се движи, което не би трябвало да се движи”, сподели Сузанита. След като прекарала един месец в клиниката, изпълнителката си дала сметка, че е чиста от наркотици, но не и независима, и борбата с желанието й да употребява продължава.

Голяма подкрепа и мотивация за новото си начало Сузанита черпи от любовта си с Марк Славов. „Любовта учи на много неща”, споделяла е изпълнителката. Покрай спориста тя се научила да се извинява, да казва „благодаря” и „моля”. Той я научил с любов. „Даде ми голямото си сърце, чистата си душа, уникалната енергия, топлите ръце и прегръдки. Гледаш го в очите и знаеш, че си го чакала цял живот. Знаеш, че е той. Знаеш, че би дал всичко за този човек. Защото той е там – в добро и в лошо. Той е там винаги. А „винаги” е нещото, което ни кара да се борим. За нас. Вече не сме двама, вече сме трима. Обединихме душите си и създадохме най-чистата на света. Най-невинната и най-красивата. Душичка с ръчички и краченца, която много скоро ще види бял свят. Направих правилния избор и ще е най-добрия баща, а аз ще дам цялата си любов на моите момчета, защото те го заслужават. Обичам ви!”, сподели Сузанита преди дни в инстаграм, където сподели и фотосесия, за която позира в напреднала бременност.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече