Разказа му играта! Русата Златка разкри защо е зарязала Джизъса

0

- Advertisement -

Плеймейтаката Златка Райкова открехна вратите за раздялата им с Благой Георгиев – Джизъса. Отговаряйки на въпроси на последователи Златка разкри, че връзката на Джизъса с новата му изгора Поли е започнала докато той още е бил с нея. 

Тя казва още, че финансовото положение на Джузъса е оказало голямо влияние върху връзката им. На въпрос дали биологичния баща на Благой помага с нещо за неговото отглеждане, плеймейтаката отговаря: За съжаление не, дори вече и не търся. Да са живи и здрави и само да ме оставят на мира. Относно новата жена на Джизъса, Златка мисли, че е добро момиче. 

- Advertisement -

Златка обясни още, че докато са имали връзка тя е правила всичко за семейството, докато бащата „нямал желания за нищо“. Тя е плащала всички сметки, заеми, кредите, дори училищата на децата му. По думите й Джизъса няма нерви да се занимава със собствените си деца и за това винаги ги прехвърля на някой друг да ги гледа. Златка изнемогвала, за да изкара пари за децата му и за разходите им. 

Тя завършва още: „детето ми казва тати на Керен, за съжаление, Господ ми е свидетел, че не исках така да става’. Всички тези разкрития Златка направи след изявата на Благой във предаване, в което майка му заяви, че са били против връзката му със Златка и в последната година са им били обтегнати отношенията. 

Русата Златка от няколко месеца е във връзка с арменеца Керен. А Благой Георгиев се ожени набързо за новата си любов Поли, която е от знатен род, напомня „Телеграф“.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече