Неумолим! Добромир Гущеров глези доведено внуче, не поглежда децата на Светлана

0

- Advertisement -

Бизнесменът Добромир Гущеров се радва на любовта на доведената си дъщеря и внучка Диана, но не и на единствения си кръвен наследник Христиан. Бившият политик е във влошени отношения с наследника си, а причината е любовта и брака му със Светлана Василева, която вече се представя като г-жа Гущерова. Въпреки всички опити на плеймейтката да го омилостиви, той категорично отказва да я приеме във фамилията, пише „Уикенд“.

Добромир е премахнал Христиан от общия им бизнес още в началото на 2018 г., няколко месеца преди сватбата му с плейметката, пише „Уикенд”. След това пълничкиятХриси и булката му са оставени на произвола на съдбата. В същото време бизнесменът гледа като писано яйце жена си Диана, дъщеря й Мартина и внучката Диана. Гущеров-старши е прекарал цяло лято с трите дами и дори рождения си ден е посрещнал в тяхната компания, а Светлана и Христиан са били персона нонграта.

Бившият червен депутат е навършил 60 години през месец юли, като е имало подобаващ купон за празника, но щастливото многодетно младо семейство Гущерови не присъствали на юбилея. Добромир Гущеров откровено не харесва Светлана заради скандалното й минало, богатия сексуален опит и липсата на умствен багаж. За да се подмаже на свекър си, плеймейтката кръсти две от децата си на негово име, но дори и това не успя да разчувства свекър й. Първородното внуче се казва Анелия-Добромира, а второто носи името Добромир. Ядосаната Светла реши, че третото й чедо няма да носи името на бизнесмена и го нарече на съпруга си, майка си и баща си със звучното Кристиан-Валентин, а на галено му казват КиВи.

- Advertisement -

„Старият Гущеров не само, че не приема Светлана, но дори не иска да вижда внуците си. Като цяло знам, че не са в добри отношения и не я иска за снаха. Той дори не беше на сватбата им и ще е първият, който ще се зарадва, ако се разведат. Светлана какво ли не направи, за да му се подмаже, но не й се получи. Мария я бяха приели в семейството още от самото начало, както и дъщеря й, въпреки предишния й брак, но плеймейтката не я иска. Виждал е внучката си само веднъж и снаха му веднага се похвали със снимка. Това е и единственият му кадър с дете на Христиан” – издават близки до богатата фамилия.

Пенсионираната бръмчалка и настояща дизайнерка винаги избягва въпросите за отношенията си със свекъра си или казва, че си общуват и вижда внуците си когато има възможност, но е много ангажиран. Колкото и да е зает, за 3 години милионера все щеше да успее да види отрочетата на Христиан повече от веднъж, ако имаше желание, смятат в светските среди. Младите Гущерови вече са свикнали с мисълта, че не съществуват за възрастния баровец, но все се надяват след време да преосмисли желанието си за комуникация с внуците.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече