Остаря ли? Младен Кръстаич вече дундурка внуче

0

- Advertisement -

Селекционерът на националния отбор Младен Кръстаич отскоро е горд дядо. Само на 48 години треньорът се радва на първото си внуче – малката Елена. Бебето е на три месеца и е от най-голямата дъщеря на сърбина Светлана. 25-годишната красавица живее в Белград заедно с любимия си Боян. Треньорът на българските футболни национали вече гушка малката Елена и не крие гордостта си да е млад дядо, пише „България днес“.

 Кръстаич има общо три деца със съпругата си Любиц. Най-голямата е Светлана, втората щерка се казва също Елена и е на 18 години, а най-малък е синът Матея, който тази година навърши 17.

- Advertisement -

„Футболът е всичко за мен и ми донесе много радост, но най-голямата, първата и най-голямата радост в живота ми е раждането на дъщеря ми Светлана! – казва Кръстаич. – Сега завърши университет, сериозна млада жена. Децата са моята гордост, доказателство, че съм постигнал нещо в живота си. Отглеждам ги с жена ми така, както ме възпитаха моите родители. Имам пълно доверие на децата си. Говоря с тях по всички теми, обменяме мнения. Често обичам да казвам, че съм четвъртото дете в семейството си. Жена ми има три деца и аз. Никога не съм бил вкъщи, играх мачове, бях по лагери, през лятото с националния отбор… Децата израснаха с нея. И когато приключих кариерата си, пак не съм вкъщи. За жалост.“

Семейството на Кръстаич е изключително сплотено и често всички се събират заедно. Треньорът на националите признава, че е пропуснал раждането и на трите си деца. Светлана се появява, докато той е на лагер, а Елена и Матей, докато татко им играе мачове. Засега семейството на Кръстаич остава да живее в Сърбия, докато таткото прави опити да вдигне българския национален отбор.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече