Златимир Йочев се насълзи в ефир, ето защо

0

- Advertisement -

На втора дъщеричка се радва телевизионното семейство Златимир Йочев и Марина Цекова. Водещите от БиТи Ви и Нова телевизия станаха родители на момиченце във вторник сутринта. Таткото получил съобщение за раждането, докато водел предаването си в БиТи Ви – „Тази сутрин”.

Развълнуваният Златимир Йочев не успя да сдържи щастливите си сълзи, докато съобщаваше в ефир за появата на своята втора дъщеря. В края на предаването във вторник той се обърна към зрителите: „Като говорим за щастие, в този момент аз искам да ви съобщя една красива, вълнуваща новина лично за мен. Докато с вас обсъждахме важните теми от деня, получих съобщение от моята съпруга Марина, че съм станал за втори път баща. Искам да ви го съобщя и на вас, да съпреживеем заедно тази радост, защото всяка сутрин аз ви казвам първото „Добро утро” и ви приветствам в нашия телевизионен дом, и вярвам, че ние сме част от едно семейство – ние като хора, които се занимават с важните неща за вас, зрителите. Така че искам да ви кажа това: днес на белия свят се появи моята втора дъщеря Сандра. Родила се е в родилното отделение на Майчин дом под лекарските грижи на доктор Веселин Дяволов.”

Преди 4 години на Бъдни вечер в семейството проплака и каката на момиченцето – Тамара. Щастливият татко благодари за раждането на Сандра на д-р Дяволов, който е началник на отделение „Високорискова бременност”, но е предпочитан и от родилки, чиято бременност протича нормално. Той благодари и на целия екип на лечебното заведение, както и на съпругата си, „че стоически успя да балансира грижите за Тамара, която вече е почти на 4 години, но е много щастлива и горда сестра, и успя да износи и второто ни дете Сандра. Тя е с размери 53 см,  тежка е 3кг и 360 грама – едно малко парченце, което обаче вече е целият ми свят и го допълва по един блестящ начин”, сподели усмихнато Йочев.

- Advertisement -

За втората бременност на неговата съпруга се разбра в края на юли, когато самата тя съобщи благата вест в ефира на предаването „Събуди се”, което водеше по Нова тв. Смяташе се, че има още доста време до раждането, той като състоянието на Марина не личеше във външния й вид. Тя продължаваше да изглежда стройна и крехка, но явно е била в напреднала бременност. Слизайки от екран, Цекова каза, че ще обърне внимание „на истински важните неща в живота”. Тя обясни също така, че от няколко месеца „не е сама” и че ще спре да работи, за да се подготви спокойно за раждането. Звездата от сутрешния блок през уикенда запази в тайна кога се очаква бебето и дали е момиченце, или момченце.

арина Цекова и Златимир Йочев са женени още от времето, в което той работеше в малката телевизия България от ер. Цекова вече беше в Нова тв, но се премести в БиТи Ви в края на 2020 г., след като й предложиха да води късните новини там. Нейното преместване съвпадна с уволнението на Венелин Петков като шеф на новините и издигането на Антон Хекимян на този пост. Няколко месеца по-късно в сутрешния блок на телевизията работа започна и Златимир, който зае мястото на Хекимян като водещ. Скоро след това Марина напусна БиТи Ви и се върна в Нова като лице на „Събуди се”, напомня „Уикенд“.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече