Баба за завист! Силвена Роу дундурка втора внучка

0

- Advertisement -

Силвена Роу може и да се снима гола и на моменти да се държи като тийнейджърка, но в личния си живот е баба за завиждане. На 55 години топ готвачката вече се радва на втора внучка. Детето се е родило преди дни и се казва СенараИдън.

Гордата баба показа в социалните мрежи две снимки на новия член на своето семейство си. На първата малката СенараИдън е в прегръдките на своя баща, а на втората е с кака си – голямата внучка на Силвена – Иззела, която се роди преди 2 години. Отделно от това известната кулинарка публикува и своя снимка в новата си топ форма, обяснявайки, че жените трябва да се грижат за себе си, за да бъдат здрави и достойни баби на своите внучета. Малко по-късно кадрите с децата изчезнаха от страницата на гуруто на здравословния живот и остана само нейният фотос. Каква е причината за това, не стана ясно. „Уикенд” обаче публикува изтритите снимки за тези фенове на готвачката, които не са успели да ги видят в социалните мрежи.

Ето какво написа Силвена във връзка с раждането на втората си внучка (с известни съкращения): „ Представям ви моята втора внучка – СенараИдън. Аз имам само две, но колосални постижения. Първото са двамата ни невероятни сина! Те са точно това, от което този свят има нужда – силни, алтруистични, честни, загрижени и съпричастни! (…) Второто постижение сте вие, моята България и нашата взаимна обич! Завинаги, аз съм ваша! (…) Споделям с вас най-личното – станах баба за втори път! Първата ми внучка е Изелла – Аутъм, а сега, слава на Бог, си имаме и още една малка красавица – СенараИдън, току-що родена! Нека те да бъдат най-чудесният и удовлетворителен подарък на родителите си – нашият син Илън-Малколм и неговата чудесна съпруга Джизлен-Даниел! Да са силни, живи и здрави… както и всички ваши деца!”. След това щастливата баба обяснява в текста си, че животът не е кратък, но хората си губим времето, вместо да го живеем пълноценно.

- Advertisement -

Силвена Роу стана баба за първи път през 2020 г. Първата й внучка Иззела се роди през лятото, но новината се разчу към средата на септември. Гордата баба тогава сподели, че бебето е „Лъвица” като самата нея, което означава, че е дошло на бял свят между 23 юли и 23 август. Месеци наред кулинарната звезда обясняваше, че не може да се срещне с бебето, защото заради Ковид ограниченията няма как да отиде до Англия, където детето живее със семейството си. Тя общуваше с него основно през телефона си. Когато обаче успя да го види на живо, направи едно-две кулинарни интернет предавания и по този начин го представи и на своите фенове.

Съдейки по думите на Силвена, второто бебе трябва да е проплакало миналия уикенд, но пак е възможно да са минали поне няколко дни, преди новината да бъде официално съобщена от семейството. Изглежда, родителите на двете деца не искат да се пише много за тях, нито да ги показват в публичното пространство. Към тези мисли навява фактът, че снимките с тях, както и публикацията за раждането им, бяха изтрити малко след публикуването от социалната мрежа.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече