Нова звездна двойка! Тео Ушев избра Стефания Кочева за своя любима

0

- Advertisement -

„Двамата с Тео Ушев не се крием и сме двойка, вярно е. Нашите колеги и приятели знаят за нас и това не е странно, че се появяваме вече навсякъде двамата.“

Това каза пред ‘“България Днес“ красивата Стефания Кочева, която се появи на откриването на фестивала „Синелибри“ в НДК под ръка с Ушев и това направи впечатление на зрителите. Началото на феста бе поставено с премиера на неговия първи пълнометражен игрален филм „Ф 1.618“.

- Advertisement -

Ушев и Стефания вече не крият отношенията си и макар да не се впуснаха в изява на горещи чувства пред многобройната публика, стана ясно, че са решили да официализират своята връзка. Разликата от 17 години не притеснява двамата влюбени. Ушев, който е младолик, през февруари ще празнува 55 години, а на Стефания, която също младее, не й дават истинската възраст. Актрисата от няколко години е в трупата на Сатиричния театър, но участва и в доста проекти за екран. Ролята й в „Порталът“ се очертава като най-значимата в кариерата й до момента. Известно време след като завършва НАТФИЗ, актрисата живее в Лондон, но се завърна за постоянно у нас.

Освен че двамата с Тео Ушев са красиви и талантливи, видно е, че са най-високият български режисьор и най-високата ни актриса. На цели 1,98 см се извисява Теодор Ушев. Преди години е тренирал баскетбол, но обичта към четките е надделяла.

С любимата му Стефания много си подхождат по отношение на ръста. Тя е 1,80 см. с дълги крака и красива руса коса. В публичното пространство не е известно Кочева да е имала сериозна връзка, докато за Ушев се знае, че има голяма дъщеря, а живееше на семейни начала с жена, която има син. Преди повече от година обаче двамата се разделили.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече