Бивши за пример! Алекс и Дани възпяха заедно новите си носове

0

- Advertisement -

Раздялата на вече бившето семейство Петканови трябва да бъде за пример за всички родни ВИП-ове. Двамата обявиха по цивилизован начин, че ще се развеждат, като не оставиха никакъв шанс за интерпретации и лъжливи новини по медиите.

Нещо повече – двамата са запазили добрите отношения помежду си и го демонстрираха преди часове. А поводът е повече от странен – годишнина от онази ринопластика, направила носовете им най-известните носове в републиката.

За срещата се похвали Лудия репортер, който качи снимка на двамата с лекаря, извършил операциите. Дани Петканов е категоричен и днес – доволен е от интервенцията!

- Advertisement -

„Най-хубавото нещо, което според мен, човек може да направи, когато има някакъв комплекс е да приеме себе си такъв, какъвто е и да осъзнае, че важността, която придаваме на комплексите си е многократно по-висока от това, което другите хора виждат. Те не виждат реално нашия комплекс, а по-скоро усещат несигурността у другия, породена от комплекса“, разсъждава Петканов.

Моделката беше доста по-обрана онлайн. Тя сподели стори със снимката и лаконично написа, че е минала една година от ринопластиката.

За Богданска часовете преди тази среща със сигурност са били по-вълнуващи. В профила си тя се похвали с букет от толкова много рози, че вероятно само този, който го е поръчал, знае колко на брой са.

Това, разбира се, ни върна в лятото на тази година, когато моделката получи десет букета от по 100 рози, докато беше на почивка в Гърция. Така и не стана ясно от кого, пише каналът на Vbox7.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече