Брутално! Нападнаха Алекс Сърчаджиева пред детето й

0

- Advertisement -

В скандална схватка с мускулести типове е попаднала Алекс Сърчаджиева. Актрисата се ожали, че преди дни в столицата е била заплашвана и обиждана от група бабаити, които без малко щели да ѝ налетят на бой и да потрошат личния ѝ автомобил. До грозната сцена се стигнало, след като водещата на новото предаване на Би Ти Ви „Животът по действителен случай“ спряла за кратко пред столичен блок, за да остави своя приятелка и дъщеря си София на гости там.

Тя паркирала в близост до гараж, но без да запушва входа му, и била до колата, за да си каже „довиждане“ със своята позната и щерка си. В този момент към нея се засилили трима мускулести мъжаги, които започнали да я обиждат с грозни епитети и да ръкомахат срещу нея, готови за бой. Тя се опитала да им обясни, че е спряла буквално за секунди, и изчаквала от колата да слезе детето ѝ, като смятала, че щом чуят това, ще се успокоят, но словесните атаки продължили.

- Advertisement -

„Дъщеря ми чу такива обиди по мой адрес, каквито никога не е“, коментира актрисата.

Сърчаджиева се стреснала за сигурността си и решила да не се качва до дома на приятелката си, защото ѝ минало през ума, че бабаитите могат да потрошат колата ѝ. „Добре че си замълчах и не им отвърнах нито дума, защото бяха крайно агресивни и можеха да ме пребият. Толкова грозни думи никога не бях чувала за себе си“, възмущава се Алекс. Тя не сигнализирала полицията, за да не се стигне до по-лоши последствия, но след като споделила за случая на свои близки, те моментално я разкритикували, че още на мига не е позвънила на 112 и не е извикала служители на реда на място.
Преди три години актрисата отново бе жертва на агресия, докато бе в автомобила си. Тогава тя минала през ромската махала в София, бързайки за интервю, когато изведнъж група жители на квартала ударили колата. Тъй като бързала за тв изявата си, Сърчаджиева отново не се обадила на полиция и се справила с щетите сама, писа „България днес“.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече