Поболя се! Бившият на Мариана Векилска с операция заради стрес!

0

- Advertisement -

Бившият мъж на Мариана Векилска – водещият от „БГ Радио” Симеон Колев, се е поболял от ядове, шушука се в светските среди. В понеделник Симо лаконично съобщи, че се е оперирал в софийска ендокринология. От снимката, която показа в социалните мрежи, става ясно, че са рязали щитовидната му жлеза, тъй като превръзката е сложена точно там. Известно е, че болестите на щитовидната жлеза са причинени основно от силен стрес и емоционална потиснатост.

Вечно духовит и весел сред хора и в работата си, Симеон Колев явно преживява сериозно вътрешно напрежение, което е продължавало с години и е довело до заболяване на щитовидната жлеза, смятат близки на радиоводещия. Специалисти по темата обясниха пред „Уикенд”, че щитовидната жлеза е като гъба, която „обира” вредните вещества, произвеждани от организма при активиране на хормоните на стреса. По този начин тя предпазва от въздействието им жизненоважни органи, но в същото време самата жлеза постепенно се разболява. Процесът обикновено продължава с години и, когато се разкрие от лекарите, вече е твърде късно да бъде спрян.

Смята се, че точно така е станало със Симо, пише „Уикенд“. Той минал през изключителен стрес, последван от депресивни състояния, заради проблемите с бившата си половинка Мариана Векилска. Известно е, че след като години наред имаше проблеми, двойката окончателно прекрати връзката си в началото на 2018 г. Според слуховете, тв звездата е решила да остави своята половинка заради мистериозен мъж, в когото се влюбила лудо. Заради него напуснала и своята работа в БиТи Ви. Това стана в края на 2018-а – няколко месеца след развода. Мариана тогава обяви, че ще работи в структура към Европейската комисия в Брюксел. Нейни познати разкриват, че въпросният мъж, който е разбил семейството й, я е подтикнал да вземе това решение, тъй като самият той живеел в столицата на Белгия.  

Мариана оставила 13-годишния си тогава син Момчил на грижите на баща му уж защото преценила, че Симо е по-адекватен родител от самата нея. По-късно тя подчертава, че е постъпила „като истински мъж”, напускайки собствения си апартамент, за да живеят в него бившият й съпруг и сина й. Хора от обкръжението й обаче твърдят, че го е направила единствено защото безразсъдно е хукнала след мистериозния мъж, който след няколко месеца я оставил с разбито сърце.

- Advertisement -

Симо преживял много тежко развода и стреса около грижите, които трябвало да полага сам за сина си. Той се стараел да поддържа дома им чист и подреден, а на масата винаги да има прясно приготвена от самия него храна. Справял се със задачите си на родител, както и с работата си в „БГ Радио”, но не успял да преодолее емоционалната травма от предателството на Мариана. Наложило се да търси помощ от психолози, за да си стъпи на краката, но тъкмо когато започнал да се отърсва от проблемите, Мариана се върнала с разбито сърце в София и му казала да си събира багажа и да освободи жилището й.

Не е ясно точно в кой момент от цялата тази драматична история се е отключил проблемът с щитовидната жлеза на водещия от сутрешния блок на БГ Радио – „Стартер”. Щом обаче се е стигнало до операция, положението е било много сериозно, смятат специалисти. Известно е, че болестите на щитовидната жлеза засягат 7 пъти повече жени в сравнение с мъжете и обикновено се опитва медикаментозно лечение, преди да се извади скалпелът. Явно обаче Колев е изтеглил късата клечка.

В понеделник той показа снимка от болничната си стая, която коментира много емоционално: „Понякога просто трябва да се оставиш в нечии ръце. Благодаря на лекарите, анестезиолозите, сестрите и санитарите от хирургията в клиниката по ендокринология „Академик Иван Пенчев” в София, но най-вече на д-р Димитър Табаков. Благодаря, така както благодари човек в нужда – от цялото си същество. Всичко беше, както трябва да бъде. Всичко стана, както се надявах да стане”, написа Симо в социалните мрежи. Той посочи и имената на медиците, които са били до него в това „приключение”, както водещият нарича лечението си: проф. Иво Петров, д-р Тони Койчев, д-р Райна Стоянова и „Мишето Попова”.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече