Щастливи! Сами Хосни от „Фермата“ и сървайвърката Мила гушнаха първороден син

0

- Advertisement -

Сами Хосни от „Фермата“ и Мила от „Сървайвър“ станаха родители, а щастливата новина научаваме от профилите им в социалните мрежи. Двамата вече са щастливи родители на момченце.

„Малкото Мишле се роди на 1.11.2022 в 13:03, 4,025 кг. Какво повече да искам от живота“, пише с вълнение Мила, а под поста й заваляха честитки и пожелания за бързо възстановяване.

- Advertisement -

 Оказа се, че раждането не е минало точно така, както е очаквала младата майка. „Благодаря на всички, които ми пишат, за да ми дадат съвети как да предизвикам контракции и раждане, но абсолютно нищо не помага в моя случай, така че просто вливаме окситоцин още три часа и ако няма никакво развитие, вероятно ще е секцио. Не ми се иска, изобщо, но просто абсолютно нищо не помага“, това споделя Мила три часа преди да роди на стори от болницата в профила си.

От споделеното в последващо стори от Мила, разбираме, че вливанията не са дали очаквания резултат и се е наложило да влезе за секцио. „И след многобройни опити за различни техники, просто не става, така че влизам в секцио след малко, чакаме Сами. Хайде, Самчо, чакам те, чакам те, чакам те, любов моя“, споделя с усмивка тя.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече