Гръм в рая? Ивелина заби нож в гърба на Сашо Кадиев

0

- Advertisement -

Популярният актьор и телевизионен водещ Александър Кадиев претърпя неприятен удар от конкуренцията. Оказа се, че неговата половинка в живота Ивелина Чоева се появи в предаването „На кафе“ по „Нова телевизия“. Както е известно, по същото време самият Кадиев води „Преди обед“ по БТВ, а двата ефира се борят помежду си за рейтинг.

Проблеми в рая? Ивелина заби нож в гърба на Сашо Кадиев

- Advertisement -

Чоева даде интервю за предаването на Гала, в което разказа за приложението, на което е създател – „За теб“. Това е първата мобилна апликация в Източна Европа, бореща се против домашното насилие над жени и деца.

„Приложението стартира през 2019 г. Оттогава досега успяхме да го развием още повече. Имаме повече помощни центрове които са вътре в приложението, още повече помощни линии. Освен това преди войната в Украйна успяхме да го лансираме и там с помощта на тяхното правителство. Засега нямаме подкрепа от българското правителство, но се надяваме това да стане. Разработваме го и за Америка. Това е проект, който се надявам на няма нито една жена, която да се нуждае от него, но дотогава ще продължаваме да го развиваме“, разказа тя.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече