Въпреки любовния карък! Георги Блажев пъне да се жени пак

0

- Advertisement -

Георги Блажев има един развод зад гърба си, но не се плаши отново да мине под венчило. Писателят и панелист от предаването „На кафе” е сериозно обвързан с актрисата Ива Папазова и има намерение скоро да й предложи брак, издават негови близки. Популярният автор вярва, че е открил сродната си душа и e категочиен, че иска да отново да опита от семейния живот.

Георги говори открито за връзката си пред почитателите си в социалната мрежа. Той е споделял, че след развода се е сблъсквал с куп несполуки в любовта. Авторът бил много разочарован от провалите си и в един момент изгубил надежда, че някога ще влюби отново, пише „Уикенд“.

Отношенията на Блажев и Папазова в началото били само приятелски. Той изобщо не си представял, че е възможно между тях да се разпалят любовни чувства. „Преди две години и половина с Ива бяхме само колеги и понякога ходехме до BDS-a за кюфтета. Очевидно влакът „любов от пръв поглед” ни беше подминал. Пък аз, приятели, виждате ли, винаги съм “знаел”, че ще се влюбя от пръв поглед. Просто съм го знаел! Заедно с милиони хора по света си имахме тефтери, в които подробно бяхме описали голямата любов и как си я представяме. С булети, картинки, всичко на нов ред, ошрифтено. И колкото повече време минаваше, толкова по-тежки, толкова по-плътно изписани ставаха те. Всеки нов тъп чат се превръщаше в ред, всяко разочарование – в страница. Стискахме тефтерите силно. Мазохистично. Дори когато животът искаше да ни ги изтръгне от ръцете, за да види дали не сме написали някоя глупост. И да ни каже, че самият тефтер е най-голямата такава. Днес, за първи път откакто сме заедно, ядохме кюфтета в BDS-а. Нямам тефтер. Преди време едно русо момиче, с което все се разминавахме, ме блъсна и страниците се разпиляха. Добре че имаше вятър!”, изповяда се популярният автор в инстаграм.

С днешна дата връзката на писателя и актрисата процъфтява. Той дори споделил пред колеги от Нова тв, че възнамерявал да й предложи брак. Само изчаквал най-подходящия момент за тази важна стъпка. С Ива живеели под един покрив от половин година, та вече установили, че си пасват и на битово ниво. Блажев вярвал, че човек не бива да се плаши от миналите грешки, а смело да гледа напред към новите хоризонти.

Авторът има 3-годишен син на име Боян от бившата си съпруга. Настоящата му жена обаче няма наследници и темата за децата също била на дневен ред в семейството. Според запознати Папазова напирала да дундурка бебе и нищо чудно в скоро време Георги да удовлетвори копнежите й.

- Advertisement -

Засега Ива успешно влиза в ролята на мащеха и с голямо желание се грижи за малкия Боян. Блондниката му чете приказки, разхожда го и се включва активно в игрите му. Тази роля толкова й допаднала, че вече нямала търпение да се сдобие със собствено дете. Пред приятелки споделила, че се чувствала готова да забременее, но било божа работа кога точно ще се случи.

Чаровната приятелка на Блажев е възпитаничка на Стефан Данаилов. След като завършила НАТФИЗ, миловидната блондинка бързо започнала работа в театъра в Бургас. Нейни близки твърдят, че е много талантлива, но все още не е сред най-популярните лица в артистичните среди.
Иначе писателят за първи път се показва публично с жена след развода си. Той се оплакваше, че след разлъката с бившата му съпруга дълго не можел да завърже сериозни отношения. „Връзките ми не надвишават два месеца!”, ожали се преди време Блажев, ала явно скоро след това късметът му се е усмихнал.

Георги определя себе си като човек, който умее да прощава. Неслучайно с бившата му Кристина Бодурова са успели да запазят добрия тон помежду си, най-вече заради сина им Боян. „Аз 13 години бях с една и съща жена – бившата ми съпруга. Явно съм моногамен. Изведнъж започнах да трупам опит с противоположния пол, изненадвам се от себе си и се уча в движение”, признавал е панелистът на Гала.

Преди да се залюби с актрисата Ива, Блажев упорито сваляше колежката си Андреа Банда Банда, но тя го отряза. С днешна дата двамата се представят като много добри приятели. Авторът имаше кратка авантюра и с колежката си Стаси Кара. С нея се сближили покрай работата си в Нова телевизия, ала и тази връзка не просъществувала дълго.Авторът казваше, че се е посветил на сина си и подхождаше с чувство за хумор към любовните си несполуки, но както често се случва, любовта го  изненадала в най-неочаквания момент. Сега той се чувствал готов да заведе Ива до олтара и отново да се впусне в брачния живот.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече