Актьор попари Цитиридис! Боряна не била жена за него!

0

- Advertisement -

След като при срещата си с Радина Думанян, Цитиридис призна за първи път за връзката си в телевизионен ефир, тази седмица той продължи да я афишира. Повод стана гостуването на актьора Влади Люцканов, който се завърна на телевизионния екран със сериала „Мен не ме мислете“. Той разказваше за дъщеря си Мила, също актриса, която има награда Икар заедно с Боряна Братоева.

При споменаване името на Боряна, музикантите на шоуто на гърка избухнаха в аплодисменти, а Цитиридис захилен обясни: „Пляскат, защото Боряна ми е гадже“. „Тя е много добро момиче, не знам как се е хванала с теб“, отвърна Люцканов. С Цитиридис Боряна се запознава покрай участие в неговото шоу.

- Advertisement -

Паметливи зрители помнят, че при първото гостуване на Боряна в студиото Николаос преди повече от две години той я засипа с комплименти. По-късно професионалните им отношения са преминали в лични. Говори се, че двамата вече живеят заедно, доколкото това е възможно при положение, че тя работи на щат в Пловдив.

Актрисата дълго отказваше да коментира слуховете за връзката й с водещия. Тя казваше, че предпочита да говори за професионалния си живот, а не за личния. Нико пък споделяше, че е обвързан, но не казваше името на жената, която е откраднала сърцето му.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече