Пак татко на 56? Орхан Мурад проговори за бащинството и неблагодарната Сузанита

0

- Advertisement -

„Моля се и се надявам да имам още здрави и пълноценни годинки, за да ги изпълня с щастливи и споделени моменти с Ками и любими хора. А също и много красиви и вълнуващи емоции. И още хубави песни, естествено.

Представяте ли си, на 56 години, като стана баща, как, като водим малкия на детска градина, другите дечица ще казват, че дядо му и баба му са го довели и го вземат всеки ден“. Така Орхан Мурад отговори на въпрос на 24 часа иска ли да стане баща отново.

В интервю за изданието изпълнителят призна, че не е поздравил дъщеря си Сузанита по повод раждането на сина й, но за това си имало причина – скандалната поп фолк певица го била блокирала от всички социални мрежи и не общувала с него.

- Advertisement -

„Трябва да ми се извини за много неща и да ме помоли за прошка, защото тя много добре знае, а и обществото също, колко съм я защитавал, въпреки че не съм бил съгласен с много нейни действия и постъпки“, категоричен бе Мурад.

За отношенията с бившата си съпруга Шенай и Сузи, той заяви лаконично:

„В един момент отказах да финансирам зависимостите и всичките им глупости, отказах да съм “неодушевеният банкомат” и реших да се погрижа за себе си. Затова станах най-лошият на света“.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече