Ивет Григорова не успя да направи баща по-младия си мъж, радва се на внучето

0

- Advertisement -

Ивет Григорова се събра с доста по-младия от нея бизнесмен Атанас Минев преди 3 години. Модната шефка има два развода зад гърба си, ала се надява да се задържи с настоящия си мъж. От браковете си тя има две пораснали дъщери, но много искаше да роди и от актуалния си партньор. За съжаление, дългокраката блондинка вече е на 52 и е преминала приемливата възраст за зачеване, така че й остава да се радва на внучето си.

Първородната дъщеря на Ивет – актрисата Луиза Григорова, я дари с внук през 2020 г. Момченцето донесе много щастие в семейството. Противно на слуховете, модната шефка не се притеснява да я наричат „бабо”. Дори напротив – доволна е и не отказва да се грижи за хлапето, когато има възможност.

Макар че е прехвърлила 50-те, Ивет все още изглежда много добре и е щастлива до по-младото си гадже. Тя казва, че не се притеснява от напредването на годините, защото се има за модерна жена и не страда от излишни комплекси.

Преди 3 лета блондинката се раздели с втория си съпруг – интериорния дизайнер Евгени. Тя развали семейството си заради Атанас, с когото няколко месеца поддържала извънбрачна авантюра. Впоследствие обаче намеренията им станали сериозни и взели решение да заживеят заедно. Ивет не крие, че все още е много хлътнала по Минев. До ден днешен й се струва нелогично, че такава любов я споходила в по-късна възраст.

Наско никога не е бил женен, нито има деца. В началото на връзката им Ивет изявяваше желание да го дари с наследник „Ако е писано, то ще се случи!”, разсъждаваше блондинката в свои интервюта. За съжаление, мечтата й се трето дете остана неосъществена.

- Advertisement -

Откакто се разведе, модната шефка е в доста обтегнати отношения с бившия си съпруг Евгени, от когото има 19-годишна дъщеря на име Кристина. Интериорният дизайнер не желаел да вижда блондинката и категорично отказвал да общува с нея. Той я ненавиждал заради изневярата и дори след толкова време още не намирал сили да й прости.

Най-много от раздялата на Ивет и Евгени страдала щерка им, която по това време била в разгара на трудната тийнейджърска възраст. Дотогава семейството водело спокоен живот и нищо не предвещавало последвалата буря. Заслепена от любовта си към Атанас, Григорова решила да следва порива на сърцето си и със замах захвърлила 17-годишен брак в миналото. Наложило се девойката Кристина да посещава психолог, за да превъзмогне развода на родителите си.

Актрисата Луиза Григорова също не приела добре новината, че майка й има друг мъж. Звездата не очаквала подобен развой на събитията и в началото упрекнала родителката си за прибързаното решение. После обаче променила мнението си и приела Атанас, защото установила, че той не е лош човек.

Ивет е разказвала, че с Минев се запознали в столично заведение и той направил първата крачка, като я заговорил. „Видях я в един ресторант. Знаех коя е, разбира се. Направи ми много хубаво впечатление, много усмихната, много красива. Изпратих й покана за приятелство във фейсбук и след това й написах съобщение“, връща лентата на спомените Атанас.

Първоначално Григорова не му обръщала внимание или отговаряла лаконично. С течение на времето обаче била силно привлечена от Наско и се сближили. Разменили си телефоните и всеки ден се чували или си пишели. В един момент емоциите им надделели. Тогава, ръководена от чувствата, блондинката взела решението да започне живота си отначало на прага на 50-те.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече