Направиха го за смях! Колеги на Юксел го питат дали събира съчки в гората

0

- Advertisement -

Водещият на новините по БиТи Ви Юксел Кадриев изненадващо беше взет на подбив от собствените си колеги от сутрешния блок, видя ранобуден репортер на „Уикенд“. Шегата с Кадриев беше изстреляна в ефира на БиТи Ви в понеделник в 6,55 ч. сутринта от спортния журналист Петър Бакърджиев, който често се майтапи солено с колегите си.

Повод за майтапа стана излъчено видео, в което мъж свири на пиано под водата, оборудван с предпазен костюм. Дни по-рано Юксел Кадриев публикува видео в платформата Youtube, в което изпълнява кавър версия на всеизвестната коледна песен LetItSnow („Нека вали сняг“), докато свири на пиано.

„Юксел Кадриев може също да се снима под вода. Доколкото знам е планинар, броди из планината“, обади се Петър Бакърджиев. Водещият Златимир Йочев тихо предположи, че „Юксел събира гъби“, но колегата му се направи, че не го е чул и с широка усмивка попита цели 3 пъти: „Съчки ли събира Юксел в планината?“, правейки препратка към известната песен на Деян Неделчев – Икебаната, която е неофициален химн на родните хомосексуалисти.

- Advertisement -

Грубата шега с Юксел за миг стъписа и Златимир Йочев, и синоптикът Борислав Лазаров, но секунди по-късно и двамата прихнаха да се смеят, заразени от искрения смях на Петър Бакърджиев. За да спасят положението, операторите веднага пуснаха друг клип от видеообмена, а Боби Лазаров побърза да замаже гаврата с Юксел Кадриев с пожелание към всички „тик-токъри, ютубъри и инфлуенсъри“.

Преди няколко години новинарят от БиТи Ви преживя тежък развод със съпругата си Бонка Георгиева. Скандалите между бившите съпрузи стигнаха и до съдебна зала, а през 2012 г. Бонка беше задържана за кратко в полицията по жалба на тв говорителя, който се притеснявал, че оперната певица иска да го убие. Впоследствие двамата се помириха в името на дъщеря си Габи. Междувременно Юксел се впусна в няколко други връзки, а за последно дори бе сгоден за гъркиня.
Що се отнася до спортния журналист Петър Бакърджиев, той често си прави груби и необмислени шеги в ефир с колегите си от БиТи Ви. Преди година Бакърджиев забърка синоптичката Натали Трифонова в интимна интрига с репортера Денислав Борисов. Без много да му мисли, Бакърджиев разказа как докато идвал на работа рано сутринта, видял Денислав Борисов да слиза от джипа на Натали. Засегната от разказаната в ефир история, Натали потърси обяснение от Бакърджиев: „Ти си голям интригант! Постоянно искаш нещо пред зрителите да ме изложиш. Ти не може наши истории да ги плямпаш така в ефира“, скара се блондинката на спортният журналист.

Няколко месеца по-късно заподозреният в тайна връзка с Натали Денислав Борисов напусна изненадващо БиТи Ви, пише „Уикенд“.


- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече