Каза си! Цитиридис живее с актрисата Боряна Братоева

0

- Advertisement -

Николаос Цитиридис най-накрая призна, че не просто се среща, а вече живее с Боряна Братоева. Това стана навръх Нова година, в празничното издание на вечерното шоу на гръка по БиТи Ви. Водещият и актрисата за първи път се появиха по телевизията като двойка.

Признанието, че дели жилище с Боряна Братоева, дойде около месец след като НиколаосЦитиридис случайно изпусна в ефир, че тя е жената до него. Двамата дълго се стараеха да пазят връзката си в тайна от широката общественост, въпреки че всички отдавна знаят за нея. Тайната официално бе разкрита при гостуване в шоуто на гърка на Радина Думанян – колежка на Братоева в Пловдивския театър. Водещият каза, че познава мъжа й, а тя пък от своя страна познавала Боряна. По този начин той за първи път публично потвърди слуховете, че е с актрисата.
В новогодишното шоу пък даде потвърждение на още един слух около връзката си – че не просто се среща, а живее със звездата от сериала „Сънибийч”. „Много добре знаете, че аз обожавам тъпите смешки и те никога не могат да ми писнат. Има един човек обаче, който се е наслушал на тъпи смешки. Не по желание обаче – аз живея с нея. Много малко хора се изправят срещу половинките си, ние ще го направим навръх Нова година”, каза Николаос и покани в студиото Боряна Братоева. Това беше първото му появяване пред камерите с нея като жената, с която дели жилището си, пише „Уикенд“.

- Advertisement -

Двамата застанаха един срещу друг, като трябваше да си разказват вицове, опитвайки се да не се разсмеят. Състезанието беше спечелено от Боряна, като не стана ясно дали това е било планирано по сценарий, или не. Пролича обаче друго – че двойката все още се притеснява да демонстрира чувства пред телевизионните камери. И Боряна, и Николаос изглеждаха притеснени. Те не посмяха дори да се прегърнат, както обикновено правят хората, които отскоро живеят заедно. След приключването на играта, гъркът целуна само ръката на своята половинка, а после – челото й, но през цялото време и двамата изглеждаха сковани, като че ли предпочитаха да запазят интимностите за след предаването, вместо да ги натрапват на зрителите, както правят някои други популярни двойки.

Водещият и актрисата се запознават покрай нейно гостуване в студиото му преди повече от две години. Боряна е поканена в качеството си на звезда от сериала на БиТи Ви „Сънибийч”. По-късно професионалните им контакти преминават в лични. От началото на връзката им до новогодишното предаване актрисата отказваше да коментира слуховете за отношенията си с водещия. Той споделяше, че е обвързан, но не и с кого. Това може да се тълкува като знак, че мистерията, в която тази връзка беше обвита в продължение на 2 години, е била по решение на Боряна, а не на Николаос. В началото на септември те за първи път официално се показаха в публичното пространство като двойка. Това стана на партито, с което БиТи Ви отбеляза началото на новия тв сезон. Цитиридис беше водещ на програмата, а Боряна пристигна късно вечерта, като се твърди, че са си тръгнали заедно.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече