Цитиридис готов за бебе!

0

- Advertisement -

Николаос Цитиридис, който на 1 февруари ще празнува 29-тия си рожден ден, е готов да стане татко, сподели неотдавна самият той. Признанията му бяха в контекста на слуховете, че гаджето му – актрисата Боряна Братоева, настоявала вече да работят за бебе, а пък водещият на вечерното шоу по БиТи Ви се дърпал, пише „Уикенд“.

„Не е вярно, че Боряна ми тропала с крак. Щастливи сме си, без да искаме неща повече един от друг, а искам и да бъда млад баща. Бих между другото”, призна комикът. Не коментира обаче другата част от слуха по темата, а именно, че гаджето му Боряна държала да стане майка преди да навърши 35, което ще е на 2 юни. Все пак е ясно, че влюбените си живеят в хармония и любов. И макар все още да не работят за бебе, изглежда не са далеч от мисълта да създадат семейство.
Николаос и Боряна имат връзка от близо година и вече дори живеят заедно. Залюбили се, покрай гостуване на звездата от сериала „Сънибийч” в предаването на комика. Николаос бил силно впечатлен от чувството за хумор, таланта и красотата на актрисата. Поканил я на кафе, след което симпатиите помежду им бързо прераснали в любов.

- Advertisement -

Въпреки че отношенията им са сериозни от самото начало, още повече, че и скоро след старта на връзката си, заживяха заедно, двамата дълго време пазеха в тайна, че са гаджета. Не се крият едва от няколко месеца. Водещият смело споменава името на гаджето си в ефира на БиТи Ви, докато Боряна, както винаги, избягва да коментира личния си живот. Официалното им представяне като двойка бе навръх Нова година. Двамата за първи път застанаха един до друг като влюбени, а след това и един срещу друг в двубой с тъпи смешки.

За сватба засега и дума не става. За Боряна не се знае, но Николаос е признавал, че веднъж е бил на крачка от венчавка. Тогава комикът, който преди това дълго време се занимаваше с журналистика, бил само на 20 години. Тъкмо, защото бил твърде млад, Николаос променил решението си за брака. Направил го в момента, в който с годеницата му вече търсели място за сватбеното тържество. Разделили се без скандали, а малко по-късно тя открила любовта в лицето на приятел на бившия си годеник. Николаос едва ли е бил във възторг, като научил, но все пак не е правил драми. Съсредоточил се върху кариерата си. Цитиридис, който е завършил „Журналистика” в Софийския университет, отделил доста време на професията и работел като репортер в сайт. С времето се издигнал в медията. Най-голямото му постижение е разследване в сътрудничество с колега от БиТи Ви, за което спечелил наградата „Млад журналист”. Николаос все пак избрал да стане стендъп комедиант, скоро след първите си успехи като такъв. Не съжалява, защото комедията му е на сърце, а и този избор го отвел до настоящата му позиция – водещ на вечерно шоу по БиТи Ви.

Приятелката му Боряна Братова изминава сходен професионален път. Красавицата завършва Математическата гимназия в родния си град Варна. След това две години учи „Право” и даже ходи на упражнения в административния съд. Записва се в актьорска школа, за да преодолее притеснението си и да се изразява по-спокойно пред публика. Така казала и на родителите си. Впоследствие се оказало, че актьорството е призванието й. Боряна зарязва „Право”-то и завършва „Актьорство за драматичен театър” в НАТФИЗ в класа на проф. Маргарита Младенова. „Актьорската професия е нещо, което трябва да изграждаш до края на живота си”, споделяла е Боряна.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече