И звездите плачат! Виктор Калев призна кога е ронил сълзи

0

- Advertisement -

Актьорът и певец Виктор Калев, който обикновено умело разсмива хората с невероятните си сценични талант и умения, призна кога и защо плаче, а думите му изненадаха мнозина.

„Аз съм като всички хора. Случват се и някои неща, които ме натъжават. И ги преживявам. Свикнах през годините да не плача. Правя го само на финала на представление“, това призна Виктор Калев уикенда пред Петя Дикова по bTV. Той добави:

„Истински ме натъжават войните, тежко болни млади хора и деца, възрастни хора, които нямат възможност да отидат на представлението на Джон Малкович, например, а искат. Но не плача“.

„Благодарен съм на всеки човек, който идва на моите представления, отделя от средствата и от времето си. Опитвам се да давам всичко от себе си за тях. Не се пестя по никакъв начин, независимо дали играя в Каспичан или в Мадрид – играя като за първи и последен път.

Никога не съм бил лакей или шут, това съм го научил от баща ми – да бъда човек, който си пази достойнството и не върви против принципите си“, призна Виктор Калев и добави, че се чувства много щастлив благодарение на обичта, която получава от хората.

Миналото лято в Пловдив, по време на представлението му „Грамофонът“, се случва нещо неочаквано, а впоследствие и необяснимо, за което днес актьорът си спомня с огромно вълнение.

„Заваля дъжд по време на „Грамофонът“, а не беше предвидено според прогнозите. Преди това отменихме друго представление заради дъжд. На този ден обаче, по средата на представлението, точно когато говорех за колеги, които вече не са между нас… започна ситно да ръми. И нито да спреш… нито да върнеш хората… трябваше да взема светкавично решение какво да направя. Попитах хората, те не поискаха да спирам. И така стояхме под дъжда близо 20 минути още. Беше магично представление. В Пловдив винаги е така, много са ми на сърце“.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече