Горещо! Лена и годеникът й крият тайно бебе?

0

- Advertisement -

Слух, че една от най-коментираните двойки в политиката – Лена Бориславова и Мирослав Иванов, са станали тайно родители, е плъзнал в родния на Иванов Ямбол.

Местни хора разкриват, че наскоро бившият депутат от ПП бил забелязан на разходка в центъра на града, тикайки бебешка количка.

- Advertisement -

Миро бил на посещение при своите родители, които продължават да живеят и работят в Ямбол. Гражданите споделят, че го видели да кръстосва центъра на града в отсъствието на половинката си Лена, но пък заедно с новороденото бебе. Жители, които го познават и му симпатизират, дори поискали да се снимат с него за спомен. Иванов приел с охота. Но любопитния кадър, който се завъртя в социалните мрежи, буди хиляди въпроси, чие е бебето количката до него. Възможно е новороденото да е на близки, роднини или приятели на Мирослав, а той просто да е проявил желание да го разходи, правейки генерална репетиция за ролята на баща.

Припомняме, че наскоро бившият депутат от Промяната сподели в кулоарите на парламента, малко преди народното събрание да спре работа, че с годеницата му Лена имали съвсем сериозна намерения за сватба. Те са сгодени вече продължение на девет години, но все още не се решили за важната крачка и не са узаконили любовта си.

Лена е вече на 33, а Миро с три години по-голям от нея. Заедно са още от студентски си години, а след дипломирането заживяват на семейни начала. От известно време насам обитават обща апартамент, който закупили на името на двама им, досущ като истинско семейство, с помощта на ипотечен кредит, пише „Ретро“.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече