Иво Аръков сензационно: Ще ставам баща!

0

- Advertisement -

Актьорът Иво Аръков потвърди пред LadyZone, че циркулиращите догадки за неговото бащинство са верни.

„Потвърждавам новината, но не искам да разкривам повече детайли. Нека не конкретизираме кога очаквам детето, ще кажа само „скоро“ – сподели 34-годишният Иво Аръков по телефона.

През май 2021 г. актьорът разкри в Инстаграм, че има връзка с Габриела Николаева.

„Всичко е любов! Всяко едно дело, което се започва, е хубаво да бъде започнато с любов. Иначе е една механичност. И трябва да имаш най-вече любов към себе си“, сподели преди време Иво в интервю за Ladyzone.

- Advertisement -

„Любовта дава смисъла да продължаваме напред, дава окриляваща енергия, която ни извисява и ни разграничава от всичко останало“, категоричен бе актьорът, познат на всички зрители от сериала „Съни бийч“.

В края на януари т.г. Иво Аръков показа още един свой талант – на музикален изпълнител. Първата му песен – AROMATA, е горещо парче за любовта, от която боли, но и ни прави решителни.

„За много хора беше доста неочаквано. Аз преследвам Искрата от 2016 г. заради порива ми към музикалната сцена. Беше истинско преизвикателство да създам парчето“, каза Аръков пред bTV в началото на февруари.

„Големи адмирации за Искрата – музика, текст и аранжимент. Аз пиша много сложни неща, моите стихотворения не стават за пеене“, допълни актьорът.

„Приятелката ми Габриела одобри и хареса видеото – каза, че е страхотно“, сподели още той.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече