Драма! Жената на Васил Драганов от „Комиците” бременна от кебапчия

0

- Advertisement -

„Жена ми Андреа си изнесе багажа от къщи, без да ме предупреди, докато бях с децата на море. Пренесе се при своя приятел. Той е по-възрастен от мен кебапчия. Прилича на дядо. Държи скара в нашия квартал. И сега е бременна от него.“ Тези шокиращи подробности разкри пред „България Днес“ популярният комик Васил Драганов. По думите му самият той е запознал половинката си с майстора на печените мръвки.

Драганов се оплака още, че бившата му съпруга дори подала жалба, че е упражнил насилие върху нея.

„Стигна се до съд, сестра й беше основен свидетел, но тя не е присъствала на никаква подобна случка. Затова след 6 месеца ходене по мъките съдът ме оправда и реши децата да останат при мен“, повдига завесата над семейната война екранният Радко Чеканов от „Столичани в повече“.

Едно от главните действащи лица в „Комиците“ довери, че въпреки огромното разочарование все още имал чувства към изоставилата семейството си съпруга.

„В момента нямам личен живот. Цялото ми време е посветено на децата. Живея за тях. Ето, сега съм завел Давид във Велинград. Много ми е тежко, но независимо че сърцето ми не може да я забрави, няма да я приема обратно, ако в един момент реши да се върне. Защото ще бъде много мъчително, невъзможно да я гледам с това чуждо дете“, почти изплака Драганов.

Сломеният от вероломството на бившата си брачна партньорка актьор сподели, че е подложен на силен финансов натиск от Андреа и новия й избраник.

„Искат да ми вземат колите, апартамента… А благодарение на моята заплата от театъра изплатихме кредита си вместо за десет години за седем. Но бившата ми жена се прави, че нищо не помни. Когато се оженихме, тя беше още студентка и не е внасяла нищо в семейния бюджет“, уточнява актьорът.

 Васил Драганов разказва, че екссъпругата му била манипулирана от кебапчията и го смятала за божество.

- Advertisement -

„Той ми е разказвал, че не е бил с жена от пет години. И Андреа беше първата, която се хвана на въдицата му. Разбирам да беше млад, хубавец, заможен или направил нещо добро за обществото, тогава щях да приема някак по-лесно нещата. Но да предпочете бивш безработен човек, това умът ми не го побира“, недоумява Васил Драганов.

За капак бившата му половинка развързала кесията си за скараджията, който според известния комик „е много хитър човек“. Купила му кола, платила за капиталния ремонт на жилището му, правела му скъпи подаръци… Кварталният съблазнител се опитвал да я изманипулира и да тегли голям кредит, довери още пред вестника Драганов.

„Андреа се видя с пари, след като баща й продаде имот във Владая и раздели парите между нея и сестра й“, обясни разточителството на бившата си актьорът.

Той каза още, че експоловинката му се променила много по време на пандемията. В съда, разкри той, се доказало, че заради натрапчивите й мисли семейната атмосфера се влошила.

„Тогава започна да си повтаря непрекъснато като мантра някакви молитви. И това не беше никак приятно“, не крие огорчението си топкомикът.

Той не скри, че е много обиден на Андреа, защото проектирала върху него „комплекса за малоценност“ на новия си възлюбен.

„Тя като че ли престана изобщо да ме възприема реално.“Кой си ти? Никой не те познава! За какво се мислиш, че си известен ли?“, такива неща ми повтаряше още преди да напусне дома ни. А всъщност е била настройвана от кебапчията“, убеден е Васил Драганов.

Актьорът от „Столичани в повече“ се радва само на едно – че сериозните семейни проблеми не са се отразили на професионалните му изяви.

„Държа се, вече дойдох на себе си, не е лесно, но заради децата и любимата си професия ще превъзмогна всичко“, зарича се Драганов.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече