Травмирана от малка! Алкохолик тормозил майката на Деси Слава пред очите й

0

- Advertisement -

Деси Слава разкри травма от детството, която й се отразила до такава степен, че повлияла на самочувствието й. Певицата направи признанието покрай участието си в благотворителния концерт на „Като две капки вода”. Тъй като каузата е подкрепа за децата на България, Деси Слава не се поколеба да се включи, както и да разкаже за труден момент от детството си.

„Аз самата не съм била жертва на насилие, а по-скоро съм била свидетел на алкохолизъм. Мен лично не ме е засягал, но е имало скандали с майка ми пред моите очи, при които съм искала да помогна, но съм била безсилна, тъй като към била дете. Това лично ми повлия върху психиката. Отрази ми се върху самочувствието в живота и аз все още се боря с това да си повярвам”, сподели гласовитата певица.

- Advertisement -

Деси Слава, която е родена в град Раднево, и е племенница на естрадната прима Мими Иванова, живее до 7-годишна възраст в миньорското градче Гълъбово с по-малкия си брат Милен и родителите си. След като майката и бащата се развеждат, Деси Слава се премества при баба си и дядо си в китното селце Пет могили, където учи една година. След това майка й, която вече се омъжила повторно за лекар и се установила в Хисаря, взима Деси Слава при себе си. Бъдещата попфолк звезда е ангажирана не само с образованието си и безгрижни игри, както повечето деца. Деси Слава помага в отглеждането на сестра си Ина, а 3 години по-късно се ражда и другата – Ния.
На 15-годишна възраст Деси Слава се връща в Гълъбово, за да учи в техникум по енергетика и живее при баща си, мащехата си и брат си, който остава при татко им след развода. По-късно заминава за София, след което се установява в Димитровград, за да е по-близо до фирма „Пайнер” и започва професионалната си музикална кариера, пише „Уикенд“.

„Не съм имала тази подкрепа, която трябва да има едно дете, тъй като когато има други проблеми, фокусът се измества, а децата страдат от това. На едно дете трябва да му дадеш криле, за да полети. Чувствала съм липсата от внимание и това ми се отрази дълго време в живота. Все още се боря с това да си повярвам, че съм добра певица”, сподели Деси Слава.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече