Филип Буков печели „Сървайвър“?

0

- Advertisement -

Филип Буков е човекът с най-големи шансове за победа в „Сървайвър”7, научи „Уикенд”. Младият актьор се очертава като най-симпатичният участник за публиката, която тази година решава изхода от играта, гласувайки с есемеси. Очаква се Буков, който има най-много фенки, да изкласи до финала и да грабне наградата от 150 000 лева.

Заклетите фенове на „Сървайвър” като цяло спряха да гледат новия сезон на Би Ти Ви, защото са на мнение, че епизодите са твърде дълги и скучни, игрите – като за деца, а участниците – като за клюкарските рубрики на жълтите сайтове. Само че Филип Буков прави изключение. Малкото останали зрители на формата засега го коментират като най-достойният за победата участник тази година. Физически подготвен, стабилен, възпитан, ерудиран и не мрънка за глупости – това виждат в него зрителите. Според масовото мнение, Буков е най-симпатичният играч от отбора на известните. Дамите пък не се притесняват да коментират, че е много хубав и с радост биха до гледали до края. Всъщност много зрители – включително мъже, споделят мнение, че младият актьор е единственият човек, заради когото си струва да се гледа риалитито в сегашния си вариант, като се прави уточнение, че гледането е с превъртане на многото скучни моменти.

- Advertisement -

Фенове на Буков предлагат той да води следващия сезон на „Сървайвър”, ако въобще има следващ сезон след провала на актуалния. Смятат, че това е единственият човек, който е достатъчно добре подготвен, за да може достойно да замести любимия им водещ Владо Карамазов. „Ако не е Карамазов, трябва да е Буков”, смятат зрителите.

Но докато в България го хвалят, актьорът, изглежда, не си изкарва никак приятно в Доминикана. В неделя стана ясно, че той е припаднал от изтощение. Бяха излъчени кадри от лагера на известните, от които се вижда как Филип се е облегнал на дървен ствол, краката му се подкосяват, той се опитва да се задържи прав, но не успява и пада, като си удря главата. Към него се спускат съотборниците му и успяват да го свестят, а след това се намесва медицински екип. Оказва се, че кръвното на актьора е идеално, но кръвната му захар е паднала заради глада.

Той разказва, че споменът му от припадането е, че е лежал в лагера – там, където по принцип спи. Сънувал е и изведнъж в съня му се появяват Благо Георгиев, Божана Кацарова и още някой, които му крещят в лицето: „Какво става? Добре ли си?”. „Ние от известно време сме на много малко количество храна. Всеки път, когато се изправям, ми се вие свят, но… хващам се за нещо, изчаквам десетина – петнайсет секунди, оправя ми се кръвното и продължавам. Когато сме на игрите, удря ни адреналинът и не усещам такъв тип проблеми. Няма друга причина освен храната”, обяснява актьорът.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече