Южното Черноморие има нова парти локация. Ето я

0

- Advertisement -

Всички говорят, че се подготвя нещо необикновено

Родното Черноморие става все по-привлекателна дестинация. Поредното доказателство за това е новината за зоната за обществен достъп на Порт Царево, превърнала се в притегателен център за туристите и местните през последните три години. На мястото на двата обекта вече се подготвя откриването на нови заведения. SCENARIO LIVE CLUB & TAVERNA ще са сред най-горещите парти локации по Южното ни Черноморие това лято.

С реализирането на проектите са се заели мениджърите Илиян Димитров, преобразил през последното десетилетие нощния живот в София, и Мирослав Банов – страхотен професионалист, усвоил всички тънкости в това как един ресторант да бъде наистина успешен.

„На сто процента съм в този проект. През цялото лято ще съм в Царево и имам големи очаквания, че ресурсът, който не е никак малък, и силите, които влагаме, ще доведат до успех. Насочили сме се към средния ценови диапазон, за да сме достъпни за всички. Това в никакъв случай не е компромис, а добре пресметната маркетингова стратегия. Искаме да дадем на местните и туристите нови и уникални изживявания“,  коментира пред Флагман.бг Илиян Димитров.

„Концепцията на менюто е моя. Стъпил съм върху опита си в Италия, Гърция и България. Избрал съм предложенията спрямо вкусовете в нашата страна. Стремежът ми е да предложим на гостите достъпен продукт с високо качество. Хората, които ме познават, знаят за моята страст към винените селекции. За Царево избрахме вина от цял свят, които да кореспондират с храната и да подчертават вкусът и ароматите“, коментира Мирослав Банов.

Проектите са впечатляващи и вече се работи по осъществяването им. Специално за нашите читатели бяха предоставени първите визуализации.

 „SCENARIO & TAVERNA  ще оправдаят и надминат очакванията ви, без значение дали сте случайни посетители за вечер или сте избрали нас, за да отбележите едни от най-важните поводи – вашата сватба, частно парти или събитие от какъвто и да е тип“, коментират от екипа. 

- Advertisement -

TAVERNA ще е точно това, което извиква в съзнанието ви името – сцена на големи концерти и отлична средиземноморска кухня. Концепцията е за луксозен, но ценово достъпен ресторант. Ситуиран до морето той ще разполага с над 400 места. „Тук ще гостуват едни от най-големите имена в гръцката музика,  артисти от световна величина и любимите български звезди. Няма да ограничаваме програмата си с конкретен жанр. Разбира се, акцентът се подразбира, но за нас е важно тук да звучи единствено хубава музика, а артистите да радват гостите ни“, открехват завесата мениджърите.

Резервациите за предстоящи организирани събития са вече факт. Локацията на първа линия до морето и в непосредствена близост до вековната красива църква са фактори, които превръщат Порт Царево в логичен избор. Но базата, която в момента се изгражда и ще има страхотен детски кът, както и професионалният тандем са причините, мотивиращи много агенции и младоженци да се борят вече за останалите свободни дати.

SCENARIO LIVE CLUB ще е емоцията, която търсят всички през дългите летни нощи. Лайф бенд, „стенд ъп комеди“ вечери и различни тематични забавления ще носят нови и нови емоции на гостите.

 „Брилянтно изпълнение на заведение от вариететен тип, с много предстоящи концерти, тематични партита, големи гръцки звезди, специални гост изпълнители от различни стилове. Преходът към дискотеката ви коства само няколко крачки след вечеря. А за превоза ви след това, отново сме помислили ние. Можете да разчитате също за съдействие по повод настаняването си, местата, на които можете да прекарате плажни си ден и изобщо всяка минута в района“, издават още Илиян Димитров и Мирослав Банов.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече