Пахосник! Павел от „Сървайвър” профукал 300 бона по казина

0

- Advertisement -

Със силни думи се обърна легендарният вратар на сините и националите Здравко Здравков към сина си, брокера Павел, който се бори за голямата награда в „Сървайвър“. Футболистът изпрати трогателно послание до наследника си и го докара до сълзи.

„Всички много се вълнуваме да те гледаме и преживяваме всяка емоция с теб! Забелязва се смисленият ти, благ, смирен и вглъбен поглед. Гордеем се с всичко, което показваш от себе си и колко си истински. В игрите викаме за теб и ти изпращаме сили и хъс“, написаха Здравков-старши и съпругата му на своето момче.

- Advertisement -

До този момент Павел се представя отлично в Доминикана и достойно защитава името на баща си, който участва в третия „Сървайвър“ през 2008 г. Всички от племето „Войни“ получиха снимки и мили послания от близките си като награда след спечелена битка срещу отбора на известните.
„Малко късно в живота разбрах кой е истински до мен и какво значат семейството ми и приятелите“, обясни Павел.

По-рано в предаването той призна, че е страдал от хазартна зависимост. Според запознати, синът на Здравко Здравков профукал над 300 000 лева по казината за няколко години, пише „Уикенд“.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече