Резил! Петър Бакърджиев заряза и новата жена с бебето им

0

- Advertisement -

Спортният журналист на БиТи Ви Петър Бакърджиев се е разделил с майката на третото си дете, научи „Уикенд”. Нащенският Казанова стана татко на малката Бориса през август, но едва няколко месеца по-късно е зарязал половинката си Кристина Иванова. Красавицата е останала сама с бебе на 3 месеца, колкото е била Бориса, когато родителите й са се разделили. Петър и Кристина са сложили точка на отношенията си в края на 2022 г. Разбира се, Бакърджиев плаща издръжка на бебето, както и ходи да я вижда, но за малката госпожица се грижи главно Кристина.

Причината за раздялата е любовчийският нрав на Пепи, който не е мъж само за една жена, както обичал да казва самият той. Благо Джизъса на БиТи Ви продължавал да си сваля млади мацки, докато жена му гледала детето им. Кристина видяла, че любимият й си пише по телефона с други жени и му поставила ултиматум – нея и детето или свалки с мацки, но раздяла. Спортният журналист предпочел свобода и без много да му мисли, напуснал половинката си. Благой Георгиев е в „Сървайвър” и единствените му шансове за размножаване са да оплоди жена от шоуто, но Пепи е на свобода и готов за нова връзка, а защо не и дете, шегуват се в мезиата.

Плейбоят на БиТи Ви преди дни стана на 46 години, но не спира да бройка мадами, и то все красавици. През 2011 г. Бакърджиев имаше връзка със своята колежка Виктория Петрова. Двамата изкараха страстна, но кратка авантюра, като мачото заряза красивата водеща на новините. След това Пешо свали Гергана Гунчева (Мис България 2004) и набързо се ожениха, а след това се сдобиха и с двама сина – Самуил и Максим. Бракът им изкара по-малко от 10 години. Двамата се разделиха тихомълком преди около 2 години, като причината за раздялата им бе влюбването на плейбоя в атрактивната Кристина.

- Advertisement -

„Имах болки и загуби, от които лежах затворена и смазана с дни. Тях скрих. Имах фалшиви усмивки, които показвах на света. И няколко много истински, които скрих. Приемах обратно в живота си предатели, лъжци и лицемери. И отново ги изпращах. Бях забравила какво ми каза вуйчо: „Който те е предал един път, пак ще го направи. От теб зависи да няма следващ път“. Любовта не се дава по заслуги. Просто се дава. И се отнема не поради грешка или недостатък. Просто си отива, защото си има път. Свой собствен път…“ – обобщи наскоро изминалата си година Гергана Гунчева, която все още ближе рани след раздялата с мъжа си.

През това време Петър набързо забремени габровката Кристина, която има едно дете от друга връзка, но го отглежда сама. Около година изкара връзката на спортния журналист с красавицата, която сама се грижи за малката Бориса. Бащата на Кристина също помага в грижите за внучката си, която носи неговото име, напомня „Уикенд“.

- Advertisement -

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече